Διακοπές στο αγαπημένο Hydra Beach!

Διακοπές στο αγαπημένο Hydra Beach!


Διακοπές στο αγαπημένο Hydra Beach!
2 ώρες από την Αθήνα, στο Πλέπι Ερμιόνης. Ένα ειδυλλιακό Μεσογειακό resort με απόλυτα σύγχρονο και διεθνή χαρακτήρα, που αποπνέει αυθεντικό ≪άρωμα≫ Ελλάδας… Το αγαπημένο Hydra Beach με τις 343 πολυτελέστατες καμπάνες του (τώρα με τη διαχείριση του διεθνούς οργανισμού Barcelo Hotels & Resorts), βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, 7 χλμ. από την Ερμιόνη, απέναντι από την Ύδρα. Από την Αθήνα απέχει μόλις 2 ώρες (170 χλμ.).

ΔΙΑΜΟΝΗ: Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 260 δωμάτια, 79 μπανγκαλόου και 4 σουίτες, ευρύχωρα και σύγχρονα σχεδιασμένα, καθώς και τη θέα που προτιμούν. Όλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και θέρμανση, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση LCD, τηλέφωνο, μπάνιο με σεσουάρ και είδη ατομικής υγιεινής. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον μπανιέρα υδρομασάζ.


Κλείσιμο

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΑΝΕΣΕΙΣ: Στο ξενοδοχείο υπάρχουν τέσσερα εστιατόρια που προσφέρουν πιάτα της ελληνικής, Μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, πέντε μπαρ με μουσική, δύο πισίνες, παραλία μήκους 520 μ. - και κήπος 100 στρεμμάτων! Οι νεαροί φιλοξενούμενοι μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο mini club, την παιδική χαρά και τον παιδότοπο. Στο Barce Hydra Beach θα διατηρήσετε και την καλή σας φυσική κατάσταση, είτε στο γυμναστήριο, είτε σε κάποιο από τα 4 γήπεδα τένις, στα 2 γήπεδα ποδοσφαίρου, στο κέντρο καταδύσεων και υδάτινων σπορ. Και στο τέλος της ημέρας θα χαλαρώσετε στο 1600 τ.μ. Spa, που είναι εφοδιασμένο με υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και εσωτερική πισίνα.



ALL INCLUSIVE
Μπουφέ καθημερινώς με Ελληνική και Διεθνή κουζίνα . Ανοιχτή κουζίνα με show cooking. Απεριόριστη κατανάλωση κατά την διάρκεια των γευμάτων αναψυκτικών, βαρελίσιας μπύρας και τοπικού κρασιού. Οι ώρες λειτουργιάς του μπουφέ είναι: Πρωινό 08:00 - 10:30, μεσημεριανό 13:00 - 15:00 και βραδινό 19:30 - 22:00
Επιπλέον παροχές που περιλαμβάνει το All Inclusive:
Στο Lobby Bar, από της 10:30 - 24:00 θα μπορείτε να βρείτε μεγάλη επιλογή από καφέδες, αναψυκτικά, τοπικά ποτά αλκοολούχα και μη.
Στο Mistral Bar, από της 10:30 - 19:00 θα μπορείτε να βρείτε μεγάλη επιλογή από καφέδες, αναψυκτικά, τοπικά ποτά αλκοολούχα και μη αλλά και
ελαφρά σνακ.
Στο Pool Bar, από της 10:30 - 19:00 θα μπορείτε να βρείτε μεγάλη επιλογή από καφέδες, αναψυκτικά, τοπικά ποτά αλκοολούχα και μη.
Στο Byblos Beach Club Disco, από της 23:00 - 24:00 θα σερβίρονται τοπικά ποτά αλκοολούχα και μη.
Στο Uspa Beaty Centre, Χρήση της πισίνας για 50 λεπτά κατόπιν κράτησης για 1 φορά την εβδομάδα.

Επίσης:
• Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία.
• 2 δωρεάν αλλαγές για τις πετσέτες της παραλίας
• 50% έκπτωση στα κοκτέιλ, στα εισαγόμενα αλκοολούχα ποτά & σαμπάνιες
• Κανό κατόπιν κράτησης (όταν λειτουργεί το πρόγραμμα animation)

Στο Mini Club, διασκέδαση και χαρά για τους μικρούς μας φίλους από 4 έως 12 ετών




Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα του Manessis Travel


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης