Ποια απόχρωση προτείνουν οι ειδικοί ως χρώμα για το 2017

Ποια απόχρωση προτείνουν οι ειδικοί ως χρώμα για το 2017

Τι χρώμα να βάψετε τους τοίχους σας και με τι να το συνδυάσετε για να αναβαθμίσετε τους χώρους του σπιτιού σας

Ποια απόχρωση προτείνουν οι ειδικοί ως χρώμα για το 2017
Το 2017 έχει χρώμα PCM 1883 της Vechro, ή αλλιώς το νέο γκρι. Η εταιρεία σας προτρέπει να το εμπιστευτείτε, να το τολμήσετε και να το συνδυάσετε κατάλληλα, έτσι ώστε να αναδείξετε τους χώρους σας και να τους δώσετε τις νότες που τους αξίζουν.

Οι συνδυασμοί που προτείνονται με βάση το PCM 1883 ταιριάζουν σε όλες τις προσωπικότητες, είτε στους τολμηρούς χαρακτήρες, είτε στους ανήσυχους «εξερευνητές», αλλά και σε αυτούς που τους αρέσει να παίζουν με τις αντιθέσεις.

Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vechro προτείνει στους τολμηρούς να αναδείξουν τους χώρους τους, «παντρεύοντας» το νέο γκρι, με έντονο πορτοκαλί (PCM 386) και με βαθύ μπλε (PCM 1456).

Σε όσους αρέσει να παίζουν με τις αντιθέσεις, προτείνει να συνδυάσετε το νέο γκρι με μουσταρδί (PCM 1135) και μελιτζανί(PCM 1406), ώστε να δώσετε άλλη αίσθηση στο χώρο της επιλογής σας. Τέλος, για τους «εξερευνητές», συμβουλεύει να πειραματιστούν με τις διάφορες τονικότητες των αποχρώσεων του γκρι. 

Κλείσιμο


Για όσους δεν είναι πολύ φίλοι/φίλες με το Γκρι, σας έχουμε καλά νέα...  Ξεφυλλίζοντας το νέο χρωματολόγιο της Vechro, την «ΜΑΓΕΙΑ», θα βρείτε αμέτρητους συνδυασμούς και όλες τις νέες τάσεις στο home design, που θα σας βοηθήσουν να εμπνευστείτε, να ταξιδέψετε και να φανταστείτε πώς μπορούν να αναβαθμιστούν οι χώροι του σπιτιού σας.

Από αυτές τις 200+1 μοναδικές αποχρώσεις που επιλέχθηκαν από αρχιτέκτονες, χημικούς, διακοσμητές και art directors αποκλειστικά για την Vechro, καταγράφεται μια γεωγραφική και εποχική περιήγηση στον πλανήτη Γη.



Ένα όμορφο ταξίδι στην χώρα των αποχρώσεων και των ευφάνταστων συνδυασμών!
Σκοπός της Vechro, είναι το χρώμα να ντύσει το περιβάλλον σας σοφά και αρμονικά, αναπαράγοντας φυσικές συνθέσεις οικείες στο ανθρώπινο μάτι.

Αναζητείστε τη «ΜΑΓΕΙΑ» στα συνεργαζόμενα καταστήματα, ή βρείτε το στο site της εταιρείας www.vechro.gr . Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και αφήνοντας την φαντασία σας να σας ταξιδέψει, εμπνευστείτε από τις προτάσεις και τολμήστε να κάνετε την αλλαγή!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης