Η ασφάλεια αυτοκινήτου της νέας εποχής

Η ασφάλεια αυτοκινήτου της νέας εποχής

Πως θα αποκτήσουμε τη δική μας ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς δικαιολογητικά, σε 1 λεπτό, με όφελος έως 40%

dedoukos1

Μέχρι τώρα, όταν αποφασίζαμε να κάνουμε μια καινούργια ασφάλεια για το όχημά μας ή να αλλάξουμε εταιρεία στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου ακολουθούσαμε έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Πηγαίναμε στο κοντινότερο ασφαλιστικό γραφείο σε εργάσιμες ώρες και ημέρες, αναλύαμε τις ασφαλιστικές μας ανάγκες και παίρναμε μια τιμή για ασφάλιση. Αυτό όμως πλέον αλλάζει!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου γίνεται ακόμα πιο digital και το asfaleies24.gr φέρνει την ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας, δίχως να χάνουμε χρόνο από τις εργάσιμες ώρες και έχοντας μια πλήρη εικόνα της αγοράς κάνοντας σύγκριση τιμών σε περισσότερες από 27 ασφαλιστικές εταιρείες.


Τα πλεονεκτήματα που φέρνει η νέα πλατφόρμα
Η νέα πλατφόρμα που μας επιτρέπει να συγκρίνουμε τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου του asfaleies24.gr φέρνει ασύγκριτα πλεονεκτήματα, που θα αλλάξουν τον τρόπο που ασφαλιζόμαστε μέχρι τώρα.

Πλέον, δε χρειάζεται να δαπανάμε εργάσιμες ώρες για να κάνουμε μια ασφάλεια αυτοκινήτου. Ακόμα και στις 3 τα ξημερώματα, μπορούμε να ασφαλιστούμε και να λάβουμε άμεσα στο email μας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Όμως, το πλεονέκτημα του asfaleies24.gr δεν είναι μόνο αυτό. Εισάγοντας απλά τα απαραίτητα στοιχεία, όπως προσωπικά στοιχεία οδηγού και οχήματος, λαμβάνουμε τιμές και προσφορές από περισσότερες από 27 ασφαλιστικές εταιρείες και μπορούμε μέσα σε ένα λεπτό να συγκρίνουμε την πλειοψηφία της ασφαλιστικής αγοράς.

Συγκρίνουμε εύκολα και γρήγορα τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες καθώς ακόμα και τις direct ασφαλιστικές που δραστηριοποιούνται μόνο διαδικτυακά. Έτσι, σε ένα μόνο σημείο, την ιστοσελίδα του asfaleies24.gr έχουμε το μεγαλύτερο μέρος της ασφαλιστικής αγοράς στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού μας.

Πλέον είμαστε εμείς οι ίδιοι που θα αποφασίσουμε για τη δική μας ασφάλεια μηχανής ή αυτοκινήτου και θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε το συμβόλαιο όπως επιθυμούμε, προσθέτοντας έξτρα καλύψεις όπως οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία καθώς και προσωπικό ατύχημα.

Κλείσιμο
Διαμορφώνουμε την ασφάλεια αυτοκινήτου όπως επιθυμούμε, πληρώνουμεonline και παραλαμβάνουμε άμεσα στο email μας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Και όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε έως και 30 ημέρες προτού λήξει το ήδη υπάρχον ασφαλιστήριο, κλειδώνοντας την τιμή που βλέπουμε. Είναι τόσο εύκολο και καταπληκτικό, όσο ακούγεται!


Εκπτώσεις μέσα από το asfaleies24.gr
Μέσα από την πλατφόρμα του asfaleies24.gr θα βρούμε και κάποιες μοναδικές εκπτώσεις που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, όπως έκπτωση στους δημόσιους υπαλλήλους, στους ένστολους, σε συγκεκριμένους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, κ.α.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως τα μεγαλύτερα σε διάρκεια συμβόλαια – όπως τα εξάμηνα και τα ετήσια – έχουν αρκετά καλύτερη τιμή και μεγαλύτερο όφελος σε σχέση με μια μηνιαία ή τρίμηνη ασφάλιση.

Ενδεικτικά, μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να έχει ακόμα και 40% όφελος σε σχέση με μια ασφάλιση για 30 ημέρες.


Χωρίς δικαιολογητικά, σε 1 λεπτό!
Αρκετά πακέτα ασφάλισης που θα βρεούμε στο asfaleies24.gr μπορούν να αγοραστούν σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά όπως δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας.

Αυτά τα ασφαλιστήρια έχουν ειδική σήμανση που θα τη βρούμε στα αποτελέσματα των εταιρειών, όταν πραγματοποιούμε σύγκριση τιμών.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να λάβουμε το ασφαλιστήριο μέσα σε 1 λεπτό από την πληρωμή του, ακόμα κι αν γίνει σε αργία ή 3 η ώρα το ξημέρωμα, καθώς η όλη διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη!

Σε περίπτωση που απαιτούνται δικαιολογητικά όπως δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας, τότε ο συνήθης χρόνος εκτέλεσης είναι περίπου 10 λεπτά εντός των εργάσιμων ημερών και 30 λεπτά σε αργίες ή Σαββατοκύριακα.


Όφελος έως 40%
Ο τρόπος για να βρούμε τη δική μας ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πολύ εύκολος.

Ξεκινάμε με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του asfaleies24.gr και επιλέγουμε την κατηγορία αυτοκίνητο για να ασφαλίσουμε το όχημά μας. Αν επιθυμούμε άλλη ασφάλιση, απλά επιλέγουμε το αντίστοιχο εικονίδιο.

Στη φόρμα που θα ανοίξει συμπληρώνουμε με προσοχή όλα τα στοιχεία μας και πατάμε το επόμενο. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα θα δούμε τιμές από περισσότερες από 27 ασφαλιστικές εταιρείες, μαζί με τις παροχές και τις καλύψεις που μας προσφέρουν.

Σε αυτό το βήμα μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον καλύψεις όπως την οδική βοήθεια ή να αλλάξουμε το πακέτο σε πυρός/κλοπή καθώς και σε μια πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου με ολική προστασία!

Επιλέγουμε το επιθυμητό πακέτο ασφάλισης, συμπληρώνουμε τα τελευταία στοιχεία τιμολόγησης και λαμβάνουμε το ειδοποιητήριο πληρωμής στο email μας.

Μετά την εξόφληση, εντός ολίγων λεπτών, θα δούμε στο email μας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο να μας περιμένει.


Εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου
Πέρα από την ευκολία και την οικονομία που προσφέρει το asfaleies24.gr, εδώ θα βρούμε και μια εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας.

Στην ουσία το asfaleies24.gr «παντρεύει» το παλιό με το καινούργιο: Την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση του πελάτη, με τις καταπληκτικές τιμές μέσα από την online σύγκριση τιμών και παροχών που προσφέρει από την πλατφόρμα του.

asfaleies24logo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης