Ο Stan κυκλοφορεί σε άρωμα

Ο Stan κυκλοφορεί σε άρωμα

Η απόφαση του Stan να δημιουργήσει το «Neon», ένα γυναικείο άρωμα που φέρει την υπογραφή του, δεν ήταν μόνο μια κίνηση μάρκετινγκ. Ανάμεσα στις χιλιάδες φανατικές του θαυμάστριες υπάρχουν πολλές που θα ήθελαν να έχουν κάτι δικό του πάνω τους

Ο Stan κυκλοφορεί σε άρωμα
Εξαιρετικά ευγενικός και διακριτικός, ένας αληθινός τζέντλεμαν -αλλά και με μεγάλη δόση νεανικής τρέλας- ο Stan προκαλεί ντελίριο σε κάθε του εμφάνιση. Ο πιο δημοφιλής και περιζήτητος ποπ σταρ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ο κατά κόσμον Στράτος Αντιπαριώτης, μιλά στο «thema people» για τα βήματα που έκανε αλλά και εκείνα που πρόκειται να κάνει, το εγχείρημα του αρώματος «Neon» που μόλις κυκλοφόρησε και, βέβαια, τη σχέση του με το γυναικείο φύλο που τόσο τον τιμά.

- Πώς αποφάσισες να δημιουργήσεις το άρωμα «Νeon By Stan» σε συνεργασία με τα καταστήματα «Sephora»;
Κλείσιμο
Ηθελα να κάνω κάτι εμπνευσμένο για τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει στην καριέρα μου τόσα χρόνια, κάτι σαν δώρο. Η ιδέα ήρθε από τον Χρήστο Τερζίδη, τον μάνατζέρ μου. Είναι κάτι που συνηθίζεται στο εξωτερικό, αλλά στη χώρα μας δεν το είχε επιχειρήσει ως τώρα κάποιος Ελληνας καλλιτέχνης. Δημιουργήσαμε ένα πρωτότυπο, νεανικό, γυναικείο άρωμα με βάση τα λουλούδια. Το όνομά του συμβολίζει τη νέα εποχή που συμπίπτει και με τη νέα μουσική εποχή για εμένα.

- Συνέβη κάποιο γεγονός που σε έκανε να αλλάξεις; Είμαι πιο ώριμος από ποτέ και αυτό φαίνεται μέσα από τη δουλειά μου. Συνήθως οι καλλιτέχνες έχουμε ένα άγχος όταν έχουμε χαράξει μια πεπατημένη πορεία και μετά διαφοροποιούμαστε λίγο μουσικά και ουσιαστικά εξελισσόμαστε. Πλέον όμως είμαι αρκετά ώριμος ώστε να υποστηρίξω κάτι πιο λαϊκό. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο, απλώς νομίζω ότι ωρίμασα. Στη δουλειά μας γίνονται διάφορα, δεν είναι όλα ρόδινα. Είναι ένας δύσκολος χώρος αλλά όταν είσαι αληθινός, στο τέλος του δρόμου κερδίζεις.



- Πώς γίνεται ο Stan να κινηθεί σε λαϊκά μουσικά μονοπάτια; Είμαι λαϊκό παιδί και ποτέ δεν είπα ότι είμαι αριστοκράτης. Το λαϊκό τραγούδι είναι πάντα μέσα μου και τέτοιου είδους ακούσματα είχα από την οικογένειά μου. Απλώς, όταν ξεκίνησα ήμουν νεαρός και ήθελα να κάνω άλλα πράγματα. Εξέφραζαν αυτό που είμαι και με οδήγησαν εδώ σήμερα.

- Ποια είναι η γνώμη σου για τις ετικέτες που μπαίνουν στη μουσική;  Γενικότερα δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, π.χ. η Πάολα κάνει και dance. Κάποιος που θέλει να χορέψει και να διασκεδάσει πρέπει να το κάνει απενοχοποιημένα. Εγώ ακούω από λαϊκά και νησιώτικα μέχρι ροκ και ποπ. Η κρίση έχει αναδείξει αυτά που αξίζει να μείνουν σαν τραγούδια, ενώ αντίστοιχα πολλοί καλλιτέχνες έχουν χαθεί - κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Εμειναν αυτοί που άξιζαν να μείνουν από την αρχή.

- Ξεκίνησες το 2011 μέσα στην κρίση. Ποιες δυσκολίες συνάντησες στην αρχή; Ηταν τελείως έξω από το μονοπάτι που είχα επιλέξει να ακολουθήσω, καθώς δεν περίμενα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Τότε έμενα στην Πάρο και δούλευα ως ηλεκτρολόγος. Είχα έναν φίλο στην Αθήνα και μου πρότεινε να γράψω ένα τραγούδι. Ηρθα, το γράψαμε και τότε φτιαχνόταν ένα συγκρότημα, οι Vegas, με μάνατζερ τον γιο της Χαρούλας Αλεξίου, τον Μάνο Θεοφίλου. Στείλαμε το τραγούδι, άκουσαν τη φωνή μου και θέλησαν να με γνωρίσουν. Γύρισα στην Πάρο, μάζεψα τα πράγματά μου και ήρθα στην Αθήνα. Δεν προέκυψε κάποια συνεργασία αμέσως, κατάφερα όμως να μπω στον χώρο σιγά-σιγά. Εχω ξεκινήσει από χαμηλά στη δισκογραφία, κάνοντας πολλά demo για καλλιτέχνες που σήμερα είναι ανύπαρκτοι. Ομως έτσι κέρδισα τον σεβασμό διάφορων ανθρώπων του χώρου, γιατί δούλευα νυχθημερόν.

- Πώς ήρθε η πρώτη σου επιτυχία; Πολλοί προσπάθησαν να με αποθαρρύνουν, όμως αυτό είναι κάτι που γίνεται ακόμα και σήμερα. Εξι μήνες αφότου ήρθα στην Αθήνα έγινε επιτυχία το «Last summer». Τότε το τραγούδι παιζόταν από το ραδιόφωνο κι εγώ το άκουγα στο καφέ όπου δούλευα για να ζήσω. Αυτό με πείσμωσε ακόμα περισσότερο και ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. Μάλιστα, το «Last summer» το είχα γράψει για την Καλομοίρα, τελικά όμως εκείνη δεν το ήθελε. Κατά τύχη το άκουσε ο Μάκης Πουνέντης και από την επόμενη μέρα που το έπαιξε στο ραδιόφωνο, μέσα σε χρόνο dt έγινε Νο 1 στα charts και έμεινε στην κορυφή επί έξι μήνες. Εν συνεχεία ήρθαν κάποια τραγούδια όπως το «Call me» και κάποια άλλα, γνώρισα τον μάνατζέρ μου, τον Χρήστο Τερζίδη, ενώ παράλληλα δημιουργήσαμε την Icon Music. Αποτελείται από τρεις νέους ανθρώπους, τον Πάνο Βλασακούδη, τον Μάνο Δεδεβέση και τον Ιωσήφ Κοτσιφάκη. Ο,τι έχουμε καταφέρει με τους συνεργάτες μας, το έχουμε πετύχει μέσα από τη δουλειά μας.



Τα μαλλιοτραβήγματα από φανατικές θαυμάστριες είναι συχνό φαινόμενο για τον Stan

- Εννοείς ότι το καλλιτεχνικό σύστημα δεν σε στήριξε; Οχι, διότι δεν ήμουν ποτέ μέρος του συστήματος. Δεν έχω φίλους από τον χώρο, δεν θα με δεις σε τραπέζια κοσμικών, ούτε να βγάζω φωτογραφίες για τα περιοδικά. Είμαι αποστασιοποιημένος από όλο αυτό.

- Λόγω της μεγάλη αγάπης που σου δείχνει το κοινό και της επιτυχίας σου, βέβαια, έχεις πιάσει τον εαυτό σου ποτέ να ξιπάζεται, να «καβαλάει το καλάμι» που λένε; Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχω ακόμα στον χώρο. Ποτέ δεν πήρα ακριβό αυτοκίνητο, δεν άλλαξα στυλ ζωής, συνήθειες κ.λπ. Είχα δίπλα μου τους γονείς μου και αληθινούς φίλους, ανθρώπους που πάντοτε μου λένε την αλήθεια. Εχω τσακωθεί με φίλους γιατί δεν ήθελα να έχω «αυλή». Αν με γνωρίσει κάποιος, καταλαβαίνει ότι είμαι δεκτικός και απλός. Ποτέ δεν έχω αφήσει άνθρωπο έξω από το καμαρίνι μου και πάντα προσπαθώ να ικανοποιώ εκείνους που με τιμούν σε κάθε εμφάνισή μου. Αν κάποια στιγμή αγχωθώ ή φοβηθώ, αυτό φαίνεται στο πρόσωπό μου. Δεν κρύβω ότι ο πολύς κόσμος με τρομάζει, δεν τον έχω συνηθίσει. Εχω ζήσει ακραίες καταστάσεις με θαυμάστριες.

- Θυμάσαι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό; Η μητέρα μου νόμιζε ότι την είχα ψωνίσει μέχρι που την πήρα μαζί μου σε ένα event. Οταν φτάσαμε στο εμπορικό κέντρο, της είπα να πάμε από το ασανσέρ και όχι από τις σκάλες για να αποφύγουμε τον κόσμο. Μου είπε «τι είναι αυτά που λες;». Φτάσαμε στον χώρο της εκδήλωσης, ήταν μαζεμένα 300 άτομα και ξαφνικά άκουσα κραυγές και είδα μπροστά μου ένα πλήθος να ορμά καταπάνω μου. Οπως ήταν επόμενο, έχασα τη μητέρα μου με τις θαυμάστριες να μου τραβάνε τα μαλλιά και να κοιτούν αν είχαν μείνει τρίχες στη χούφτα τους. Ε, όταν σου συμβαίνουν τέτοια περιστατικά τρομάζεις. Είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν κάνω επίδειξη, όμως αυτό με ξεπερνά.

- Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει;
Είμαι ευκολόπιστος και ανοίγομαι αρκετά. Εχω εμπιστευτεί ανθρώπους που με έχουν πληγώσει.

- Τι είναι το «Με στεναχωρεί» που κυκλοφορεί σύντομα; Πρόκειται για το νέο digital single που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI σε στίχους και μουσική δική μου και της Ιcon Music. Είναι μια δυνατή μπαλάντα με ανατολίτικα στοιχεία και δεν με έχει ακούσει ο κόσμος σε κάτι τέτοιο.

- Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Πάνο Κιάμο στο «Club 22»;
Η αγάπη του κόσμου έχει δείξει ότι ήταν καλή επιλογή να δουλέψω με τον Πάνο Κιάμο και την Ελένη Χατζίδου. Μουσικά έχω την ευκαιρία να αναδείξω τη λαϊκή μου πλευρά, έχουμε φτιάξει ένα πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα που είναι πολύ δημοφιλές, οπότε θα συνεχίσουμε και μετά το Πάσχα.

- Εχεις θυσιάσει την προσωπική σου ζωή; Ναι, αρκετά. Γενικότερα έχω παραμελήσει τον Στράτο προκειμένου να προοδεύσει ο Stan.

- Πώς κατάφερες να γίνεις τόσο γνωστός στη Σερβία; Η σύζυγος του μάνατζέρ μου είναι από τη Σερβία. Είχαμε βρεθεί σε ένα τραπέζι, ήταν στεναχωρημένη γιατί είχαν γίνει πλημμύρες στη Σερβία και ήταν κοντά στο μέρος καταγωγής της. Την επόμενη μέρα τη ρώτησα πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε και μου σύστησε κάποιους φορείς. Μέσω του fan club στείλαμε κάποια πράγματα στη Σερβία. Μετά κάποιοι έμαθαν ποιος είμαι, τους άρεσαν τα κομμάτια μου και μου πρότειναν να πάρουν τα τραγούδια μου προκειμένου να τα ερμηνεύσουν Σέρβοι καλλιτέχνες. Ετσι με γνώρισαν στη γειτονική χώρα και τώρα πολλά τραγούδια μου παίζονται εκεί.

- Ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι είστε ζευγάρι με τη Δήμητρα Μαρτούδη; Ο κόσμος μπορεί να φαντάζεται ό,τι θέλει, δεν θα συζητήσω ποτέ για την προσωπική μου ζωή - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρύβομαι. Αν θέλω να πάω σινεμά με την εκάστοτε σύντροφό μου δεν θα το σκεφτώ, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να μιλήσω και δημόσια γι’ αυτό. Καταλαβαίνω ότι το κοινό μπορεί να θέλει να μάθει, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω ποτέ.

- Ζεις τις σχέσεις σου με πάθος; Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε ζεις αναλόγως έντονα τον δεσμό μαζί του. Στον προσωπικό μου βίο δεν ήταν ευχάριστα όλα όσα έχω περάσει. Εχω ζήσει περίεργες, ακόμη και άρρωστες καταστάσεις. Από την άλλη, το ξενέρωτο δεν με εκφράζει.

- Τι είναι το πιο ακραίο που έχεις κάνει για μια γυναίκα; Πήρα το αυτοκίνητό μου, οδήγησα επί 8 ώρες και όταν εκείνη κατέβηκε από το σπίτι της, με βρήκε από κάτω να την περιμένω.

- Τι δεν αντέχεις σε μια σχέση; Να μη με αφήνει ελεύθερο η σύντροφός μου να δω τους φίλους μου. Επίσης απεχθάνομαι την γκρίνια, τη μιζέρια και το να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

- Εχεις απιστήσει ποτέ; Οχι, δεν έχω απιστήσει - αν και σε κάποιες θα άξιζε να το κάνω. Την απιστία, όμως, δεν θα τη συγχωρούσα ποτέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης