Κωνσταντίνος Αργυρός: Ολα τα μυστικά στη φόρα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ολα τα μυστικά στη φόρα

Οι fan του αμέτρητες - όσες σχεδόν και οι σχέσεις με επώνυμες κυρίες που του έχουν καταλογίσει κατά καιρούς. Και η επιτυχία του, σε ανοδική τροχιά, όπως ακριβώς και η πίστη του στις δυνάμεις του και τον Θεό...

Στις μεγάλες αίθουσες το "Thriller" του Μάικλ Τζάκσον!
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ολα τα μυστικά στη φόρα
Για να είσαι ένας από τους πιο περιζήτητους τραγουδιστές της νέας γενιάς δεν αρκεί μόνο μια καλή φωνή. Χρειάζεται και γοητεία και απλότητα και σεμνότητα και ειλικρίνεια και πάθος. Ολα όσα συνθέτουν δηλαδή την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

- Μόλις ολοκλήρωσες τη νέα σου δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δεύτερη φορά». Μίλησέ μας λίγο γι’ αυτή.  Πρόκειται για μια δισκογραφική δουλειά με υπέροχα τραγούδια, σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου. Τους ευχαριστώ και τους δύο πολύ. Ενα από τα τραγούδια φέρει την υπογραφή της Ναταλίας Γερμανού και είναι το τρίτο άλμπουμ μου στο οποίο συμμετέχει.

Κλείσιμο
- Η Ναταλία Γερμανού αποτελεί σταθερή αξία στις δισκογραφικές σου δουλειές.
Με τη Ναταλία έχουμε σχέση και της αφιερώνω το «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ», ένα τραγούδι που έγραψε για μένα. Εχει τρομερή ψυχή, μου έχει σταθεί στα δύσκολα και θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Η Ναταλία είναι μια γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό από τον τρόπο που μιλάει, που φέρεται, που κινείται.

- Το νέο σου τραγούδι λέγεται «Δεύτερη Φορά». Δίνεις στις σχέσεις σου δεύτερη ευκαιρία; 
Στην καψούρα όλα συγχωρούνται, γι’ αυτό έχω συγχωρήσει κι έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία σε σχέση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι κανόνες, όπως το ότι η απιστία δεν συγχωρείται ποτέ.



- Στις 25 Απριλίου ξεκινάς πάλι στο «Ποσειδώνιο». Ποιο είναι το μυστικό του να γεμίζεις ένα ολόκληρο μαγαζί σε τόσο δύσκολες εποχές; Οταν δίνεις την ψυχή σου στο live, επιμένεις, υπομένεις, και αντιμετωπίζεις τα πράγματα με αξιοπρέπεια και πολλή δουλειά, ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και σ’ το ανταποδίδει. Επίσης έχω στο πλάι μου τον Βασίλη Κοντόπουλο, έναν απίστευτα ταλαντούχο, έξυπνο και μαχητικό επιχειρηματία που γνωρίζει τη νύχτα και προσφέρει στον κόσμο το καλύτερο δυνατό. Στο σχήμα αυτό θα συμμετέχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά, όπως η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Νικηφόρος, η Φανή Αβραμίδου, ο Πάρης, η Ζοζεφίνα και ο Χάρης Μος.

- Αισθάνεσαι πρώτο όνομα επειδή κρατάς ένα μαγαζί μόνος σου; Οχι. Αισθάνομαι ευτυχής που έχω τον χρόνο να τραγουδάω για τους ανθρώπους που έρχονται να με ακούσουν. Η άποψή μου είναι ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο πιο ταπεινός πρέπει να είσαι.

- Με την απότομη δημοσιότητα έχασες λίγο την ισορροπία σου; Ποτέ δεν έχασα την ισορροπία μου. Οποτε πήγαινα να ξεφύγω με έβαζαν στη θέση μου οι φίλοι μου και η οικογένειά μου.

 - Η περιέργεια σε έχει «κάψει» ποτέ; Ψάχνομαι, θέλω να μαθαίνω τους άλλους, και φυσικά έχω καεί. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούρια πράγματα, αλλά ουσίες δεν έχω δοκιμάσει. Και το τσιγάρο το έκοψα τώρα που πήγα στο Αγιο Ορος. Προσπαθώ να κρατάω τον ρομαντισμό της παιδικής μου ηλικίας.

- Τι έκανες στο Αγιο Ορος; Είναι ένα μέρος όπου ήθελα να πάω από μικρός. Εμεινα τρεις μέρες σε σκήτη - όχι σε μονή. Ηρέμησε η ψυχή μου και γαλήνεψα μέσα στη φύση και την ηρεμία.

- Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σου που ήρθες πιο κοντά στον Θεό; Στα 21 μου χρόνια, όταν έχασα τη γιαγιά μου με την οποία μεγάλωσα. Οταν χάνεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αναθεωρείς πολλά πράγματα και ψάχνεις ένα στήριγμα. Το δικό μου στήριγμα, τη δική μου δύναμη, μου την έδωσε η θρησκεία.

- Προτού γίνεις γνωστός στο κοινό πέρασες δύσκολες στιγμές;
Κάποιοι θεωρούν δύσκολο στα 19 τους χρόνια ν’ αφήσουν το σπίτι τους, την πόλη τους, τους φίλους τους και να πάνε σε μια άλλη πόλη. Για μένα, τα τέσσερα χρόνια της Θεσσαλονίκης ήταν από τα πιο όμορφα της ζωής μου. Αν και η πρώτη μου συνεργασία ήταν με την Αννα Βίσση στον «Βοτανικό», επαγγελματικά ψήθηκα στη Θεσσαλονίκη.

- Τι αποκόμισες από τη συνεργασία σου με την Αννα Βίσση; Η Αννα είναι καλλιτέχνις. Αν μπορούσε να κοιμάται πάνω στην πίστα, θα το έκανε.

- Υπήρξαν άνθρωποι που σε απογοήτευσαν με τις πράξεις ή τα λόγια τους. Φυσικά. Οταν βγήκα από το «Fame Story» οι άνθρωποι της τότε δισκογραφικής μου δεν πίστευαν σ’ εμένα. Μπορεί να είχαν δίκιο, να μην ήμουν έτοιμος καλλιτεχνικά. Υπήρξαν επίσης κάποιες συνεργασίες όπου δεν υπήρχε χημεία, αλλά μου έμαθαν πράγματα.

- Ο χώρος σου είναι πολύ ανταγωνιστικός. Πόσο «Παιδί γενναίο» χρειάστηκε να είσαι για να φτάσεις εδώ; Ο χώρος μας απαιτεί γερό σκαρί και ατσαλένιο στομάχι. Ωστόσο, επειδή βλέπω τα πράγματα ρομαντικά, προσπαθώ να βγάζω στους άλλους τον καλό τους εαυτό, κάτι που καταφέρνω με το να τους εμπιστεύομαι. Και μέχρι στιγμής δεν με έχουν αδειάσει...



- Εχεις ανασφάλειες; Ολοι οι καλλιτέχνες έχουν ανασφάλειες. Ακόμα σκέφτομαι αν είμαι καλός τραγουδιστής. Ποτέ δεν έχω αισθανθεί έτοιμος, πάντα μαθαίνω πράγματα και συνεχώς εξελίσσομαι.

- Ποιες επιλογές σου θεωρείς λάθος; Στα επαγγελματικά, δύο συνεργασίες τις οποίες έπρεπε να είχα αποφύγει. Στην προσωπική μου ζωή, δηλαδή στην καψούρα, δεν κάνω λάθη. Απ’ όλες μου τις σχέσεις έχω κερδίσει κάτι.

- Κατά καιρούς σού έχουν χρεώσει σχέσεις με διάφορες επώνυμες κυρίες. Ενοχλήθηκες; Οχι, γιατί πιστεύω σε κάτι που έχει πει ο Τζακ Νίκολσον: Μια ζωή παλεύουμε να γίνουμε γνωστοί κι όταν γινόμαστε, φοράμε σκουφί και γυαλί για να μη μας αναγνωρίζουν. Οταν γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο η προσωπική σου ζωή αφορά και τον κόσμο.

- Εχεις κάνει σχέσεις με επώνυμες γυναίκες;  Ναι, αλλά δεν τις επιδεικνύω.

- Ενας από τους μεγαλύτερους δεσμούς σου ήταν αυτός με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη με την οποία διατηρείτε πολύ καλές σχέσεις...  Με τη Ράνια ήμασταν μαζί πριν από 7 χρόνια. Είναι πολύ ταλαντούχα στη δουλειά της, την εκτιμώ και έχουμε ακόμα καλές σχέσεις. Η Ράνια ήταν η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει ποτέ. Οσο για την καλή επαφή, αυτή εξαρτάται από το τέλος που δίνεις σε μια σχέση.

- Ισχύει ότι ήσουν ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου και τη Νίνα Λοτσάρη; Ποτέ δεν ήμουν ζευγάρι με τη Νίνα Λοτσάρη. Είχε έρθει στο μαγαζί και όταν τελείωσε το πρόγραμμα, ήρθε στο καμαρίνι με δύο φίλους της για να με συγχαρεί. Ούτε με την Κατερίνα Καινούργιου ήμασταν ποτέ μαζί. Είχε έρθει κάποιες φορές να δει το πρόγραμμα, είχαμε πει δυο κουβέντες παραπάνω, αλλά δεν είχαμε καμία απολύτως σχέση.

- Εχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές φωτογραφίες σου με την Κατρίνα Τσάνταλη και κάποιοι υποστηρίζουν πως είστε μαζί...  Την Κατρίνα τη γνώρισα από έναν άνθρωπο της εταιρείας μου, είναι μια υπέροχη γυναίκα και την αγαπώ ως άνθρωπο.

- Είσαι ερωτευμένος; Είμαι όλη μέρα στο μαγαζί για πρόβες και μόλις τελείωσα την ηχογράφηση του δίσκου μου. Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου.

- Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει ποτέ;
Εχω περπατήσει 30 χιλιόμετρα για να συναντήσω την τότε κοπέλα μου και να τα ξαναβρούμε. Και αντί να πάρω λεωφορείο, προτίμησα με τα χρήματα που είχα να της πάρω σοκολάτα.

- Τι αναζητάς από μια σύντροφο;
Την ισορροπία μου. Να περνάμε όμορφα, να επικοινωνούμε, να με πηγαίνει μπροστά, να νιώθω ερωτευμένος και να κάνουμε έρωτα.

- Φλερτάρεις από την πίστα; Γενικά μου αρέσει ο ερωτισμός στη δουλειά μου. Με έχουν φλερτάρει και έχω φλερτάρει. Με θαυμάστριά μου δεν έχω κάνει ποτέ σχέση, αλλά έχω βγει για καφέ.

- Θέλεις να δημιουργήσεις σύντομα τη δική σου οικογένεια; 
Εχω μεγαλώσει σε μια υγιή και ισορροπημένη οικογένεια, με ωραία πρότυπα, κι έτσι θέλω να μεγαλώσω κι εγώ τα παιδιά μου. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω νιώσει την ανάγκη να κάνω οικογένεια.

- Ποια είναι η πιο μεγάλη αλητεία που έχεις κάνει πιτσιρικάς;
Είχα πάρει κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα μου, 16 ετών, και είχαμε πάει με την παρέα μου πάνω στο νταμάρι. Κάναμε κόντρες και χειρόφρενα. Το τράκαρα, το έβαλα στο γκαράζ, αλλά φυσικά το κατάλαβε. Και δεν το πήρα ποτέ ξανά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης