Μπέτυ Μαγγίρα: «Γιατί με έκοψαν από τον ALPHA...»

Μπέτυ Μαγγίρα: «Γιατί με έκοψαν από τον ALPHA...»

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μιλάει για το τηλεοπτικό comeback της μέσω του YFSF, ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι μίμος, αναφέρεται στους λόγους που κόπηκε η εκπομπή «Exclusive» στον ALPHA και αποκαλύπτει την ολοκλήρωση που ένιωσε μέσα από τις δύο κόρες της

Μπέτυ Μαγγίρα: «Γιατί με έκοψαν από τον ALPHA...»
Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι ένας άνθρωπος γεμάτος, με πληρότητα που αντανακλάται στα υπέροχα καστανά της μάτια. Βρισκόμαστε σε ένα καφέ στου Παπάγου και η πρώτη αίσθηση που σου αφήνει είναι πως είναι πλασμένη για να ξορκίζει το κακό με το μοναδικό της χιούμορ και να έλκει το καλό με την απλότητα και την ισορροπία της. Μία ισορροπία παντελώς αναλλοίωτη από τη δημοσιότητα που έτυχε να της χαρίσουν η ομορφιά, η ευστροφία και το αναμφισβήτητο ταλέντο της...  

Κλείσιμο


- Ενιωσες αδικημένη από το αποτέλεσμα της Κυριακής, καθώς ήσουν εξαιρετική ως Κατερίνα Στανίση; Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν θα περάσω καλά, κάτι που συνέβη στα τρία πρώτα live. Δεν σας κρύβω ότι το χειρότερό μου σε αυτό το σόου είναι η βαθμολογία. Με κάνει να αισθάνομαι ότι ξεκινάω από το μηδέν, ότι είμαι ένα μικρό κοριτσάκι που η δασκάλα του το μαλώνει και του βάζει κακό βαθμό όταν δεν έχει μάθει καλά το μάθημά του. Ως Στανίση πέρασα ωραία, το απόλαυσα, το γούσταρα δεν είχα κανένα άγχος και αποφάσισα ότι από δώ και στο εξής θα βγαίνω και θα το γλεντάω.

- Ως μετρ του είδους, ποιους από τους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζεις; Ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι μεγάλο ταλέντο και όταν άκουσα ότι θα είναι στο YFSF ήμουν σίγουρη ότι θα σαρώσει. Πολύ καλοί είναι επίσης ο Παντελής Καναράκης και η Σοφία Βόσσου, αλλά η μεγάλη αποκάλυψη είναι ο Γιάννης Σαββιδάκης.



Ως Κατερίνα Στανίση

- Θεωρείς ότι οι κριτές είναι πιο αυστηροί μ’ εσένα και τον Παντελή Καναράκη επειδή έχετε δουλέψει επάνω στη μίμηση; Δεν ξέρω και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μίμο. Είναι μέρος της δουλειάς μου, αλλά δεν είναι η δουλειά μου. Στα σόου που κάνω με τη Ματθίλδη κάποιες φορές έκανα δυο-τρεις μιμήσεις, όχι περισσότερες. Δεν είμαι σαν τον Τάκη Ζαχαράτο. Η μίμηση δεν είναι δικό μου ατού, είναι της Ματθίλδης. 

- Showwoman, performer, παρουσιάστρια, ηθοποιός, μοντέλο. Τελικά τι δηλώνεις; Τίποτα, γιατί θα μας τσακίσει η Εφορία. (γέλια) Θεωρώ ότι είμαι παρουσιάστρια, την τηλεόραση την αγαπώ, αλλά τη βλέπω ως δουλειά. Τα σόου που κάνω με τη Ματθίλδη είναι μια τρέλα μου και το κάνω ως χόμπι.

- Σου λείπει η τηλεόραση; Γιατί απείχες για ένα χρονικό διάστημα; Ασφαλώς και μου λείπει. Μετά τη γέννηση της πρώτης μου κόρης έκανα την εκπομπή «Exclusive» στον ALPHA. Μετά δεν γινόταν κάτι στην τηλεόραση. Οι συγκυρίες και οι συνθήκες με οδήγησαν εκτός και αυτό σε καμία περίπτωση δεν ήταν δική μου απόφαση.

- Είχες κάνει κάποιο λάθος εκείνη την περίοδο με τον ALPHA; Μπορεί και να είχα κάνει. Οσον αφορά στον ALPHA, η συνεργασία μας έληξε λίγο περίεργα. Το «Εxclusive» ξεκίνησε δοκιμαστικά μετά το Πάσχα κι αν πήγαινε καλά θα συνεχιζόταν και την επόμενη σεζόν. Ετσι και έγινε, με το συμβόλαιό μου να λήγει τα Χριστούγεννα. Μετά τα Χριστούγεννα όμως δεν μου το ανανέωσαν, χωρίς να μου πουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα, να μου ζητήσουν να ρίξω το μπάτζετ μου ή να μου αναφέρουν ότι δεν πηγαίνουν καλά τα νούμερα τηλεθέασης. Βέβαια, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα είχα κάνει ένα τρέιλερ που ενόχλησε τους Γερμανούς που βρίσκονταν τότε στη διοίκηση του ALPHA: ήμουν ντυμένη σαδομαζό και μαστίγωνα τους σελέμπριτι λέγοντάς τους στα γερμανικά πως, «αν δεν έρθετε φέτος στο "Exclusive", θα λάβω αυστηρά μέτρα». Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους Γερμανούς και αδυνατούσαν να το δουν χιουμοριστικά παρότι το όλο concept είχε πάρει την έγκριση του marketing. Μέσα μου πιστεύω ότι αυτό το τρέιλερ αποτέλεσε έναν βασικό λόγο που κόπηκα απ’ τον ALPHA.



Η Μπέτυ υποδυόμενη την Μπιγιονσέ

- Το «Υour face sounds familiar» ήταν μια ευκαιρία για να επανέλθεις στην τηλεόραση; Από τη μία είναι ευκαιρία, αλλά από την άλλη είναι κι ένα μεγάλο ρίσκο. Αν δεν είσαι καλή, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Είναι δύσκολο αυτό που κάνουμε. Είναι σαν την αρκούδα με τον γύφτο και το ντέφι. Ξαφνικά εκεί που κάθεται η αρκούδα, σηκώνεται ο γύφτος, χτυπάει το ντέφι κι εσύ πρέπει να σηκωθείς και να χορέψεις. Είναι σαν να περνάς από εξετάσεις. Από την άλλη, επειδή ήμουν κάποια χρόνια εκτός τηλεόρασης, είχα ανάγκη να ισορροπήσω σαν Μπέτυ. Μου αρέσει η δουλειά μου, μου έλειπε, έπρεπε να κάνω κάτι δημιουργικό και να ισορροπήσω. Εκεί που ήμουν πριν full στη δουλειά, ξαφνικά βρέθηκα κλεισμένη στο σπίτι. Οπότε το YFSF ήταν μια καλή ευκαιρία.

- Τελικά μια γυναίκα μπορεί να τα κάνει όλα; Να είναι εργαζόμενη, νοικοκυρά, μαμά και ερωμένη; Μια γυναίκα δεν μπορεί να τα κάνει καλά όλα. Θα κλατάρει. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν τόσοι ρόλοι μαζί. Σίγουρα αυτή την περίοδο χωλαίνω επαγγελματικά, γιατί το μυαλό μου είναι αρκετά στη μικρή μου κόρη αφού είναι μόλις τριών μηνών. Εχω άγχος, τύψεις κι όλα τα μαμαδίστικα.



Ως Μπάρι Γκιμπ των Bee Gees

- Πόσο άλλαξε τη ζωή σου η γέννηση των παιδιών; Πάρα πολύ, γιατί είμαι άνθρωπος που του αρέσει η ανεξαρτησία και η ελευθερία. Αυτό τελειώνει, αλλά από την άλλη είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία και η ανιδιοτελής αγάπη που παίρνεις από τα παιδιά ώστε δεν την αλλάζεις με τίποτα στον κόσμο. 

- Υπήρξε κάποια στιγμή που ήθελες να τα παρατήσεις γιατί σε «άδειασαν» στη δουλειά; Εχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά όλες οι δουλειές έχουν τις κακές τους στιγμές. Το λάθος μου κατά το παρελθόν είναι ότι παρασυρόμουν από τον αυθορμητισμό μου. Κατά καιρούς υπήρξαν δίπλα μου άνθρωποι ιντριγκαδόροι, κακοπροαίρετοι και γλείφτες που όταν μου έλεγαν διάφορα δεν αντιδρούσα ψύχραιμα. Μπορούσα να εκραγώ και να κάνω τα πράγματα μαντάρα. Ευτυχώς, έμαθα σύντομα.

- Πόσο σε έχουν βοηθήσει η αυθεντικότητα και η καλοσύνη σου στη δουλειά;
Δεν θεωρώ ότι μου έκαναν καλό, αλλά τουλάχιστον έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Οι καλοί άνθρωποι δεν νομίζω ότι τα πηγαίνουν καλά σ’ αυτό τον χώρο. Κι όσοι πήγαν μπροστά σίγουρα δεν έχουν πάει με τον σταυρό στο χέρι. Αν ήμουν διαφορετική ως άνθρωπος θα είχα και διαφορετική καριέρα... 

- Σου δόθηκαν ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύτηκες; Δεν μου δόθηκαν γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Επειδή ήμουν το καλό παιδί. Το χιούμορ μου με έσωσε πολλές φορές από δύσκολες καταστάσεις. Οι άντρες γουστάρανε πιο πολύ να κάνουν παρέα μαζί μου παρά να με έχουν γκόμενα. Καναλάρχης, διευθυντής ή παραγωγός δεν μου την έχει πέσει ποτέ. Ούτε καν πρόταση. Ευτυχώς!

- Πόσο άλλαξε η σχέση με τον σύζυγό σου μετά τα παιδιά; Δεν νιώθω ότι άλλαξε κάτι. Οσο περνούν τα χρόνια η αγάπη γίνεται βαθύτερη.



- Ο Δημήτρης Μάζης, ο άντρας σου, είναι καλός πατέρας; Είναι φανταστικός πατέρας και τα κάνει όλα. Τις ταΐζει, τις κάνει μπάνιο, τις αλλάζει, τις ντύνει. Είμαι τυχερή. Δεν βλέπει μπροστά του, ειδικά με την Ανδριάννα, γιατί η δεύτερη κόρη μας είναι πολύ μωρό. Ζω έναν έρωτα στο σπίτι κι εγώ κρατάω φανάρι. Τρομερό δέσιμο. Ευελπιστώ η δεύτερη να γείρει προς τα εμένα για να υπάρξει ισορροπία στο σπίτι. Διαφορετικά, θα γίνω το σκυλάκι της οικογένειας. (γέλια)

- Είσαι ζηλιάρα; Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει; Είμαι ζηλιάρα αλλά δεν έχω κάνει ακραία πράγματα γιατί κάτι μέσα μου με συγκρατεί: η κυρία που έχω μέσα μου. (γέλια) Εχω ψάξει όμως κινητό και έχω παρακολουθήσει γιατί είχα υποψίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Δεν έκανα και κάτι κακό. Οι οκτώ στις δέκα γυναίκες έχουν κάνει κάτι ανάλογο. 

-
Δήλωσες ότι υπάρχουν γυναίκες που στέλνουν πονηρά μηνύματα στον σύζυγό σου. Πώς αντιδράς; Γίνομαι έξαλλη, αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να απαντήσω γιατί, αν μπω, θα γίνει χαμός. Κάποιες γυναίκες είναι ανεκδιήγητες και απίστευτα θρασείς. Ακόμη και σήμερα στέλνουν στον σύζυγό μου άσεμνες φωτογραφίες και πονηρά μηνύματα.

- Ο άντρας σου ζηλεύει; Οχι, γιατί ξέρει ότι είμαι πιστή. Είμαι πολύ ξεκάθαρος άνθρωπος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης