Βήμα-βήμα οι ασκήσεις για τέλειους μηρούς!

Βήμα-βήμα οι ασκήσεις για τέλειους μηρούς!

Κάντε τις ασκήσεις των 5 λεπτών που κάνει η χορεύτρια του αμερικάνικου DWTS, Τζούλιαν Χιου, και αποκτήστε καλογυμνασμένους μηρούς!

Βήμα-βήμα οι ασκήσεις για τέλειους μηρούς!
Η Τζούλιαν Χιου είναι χορεύτρια του αμερικανικού DWTS και έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στο Hollywood. Δείτε ποια είναι η αγαπημένη της  άσκηση με την οποία γυμνάζει το εσωτερικό των μηρών της.

Για να κάνετε και εσείς αυτή την άσκηση δε χρειάζεσαι να έχετε εξοπλισμό ενώ πέντε λεπτά της ημέρας αρκούν για να έχετε σύντομα ένα καλό αποτέλεσμα. Αν θέλετε να κάνετε την άσκηση ακόμα πιο έντονη, να χρησιμοποιείτε βάρη των 4 ή των 6 κιλών. Αν δεν έχετε βαράκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βιβλία για βάρη ή μπουκαλάκια με νερό.
Κλείσιμο

Πώς γίνεται.
..
Ξεκίνατε με τα πόδια σας ίσια και κλειστά σε όρθια στάση. Κάντε ένα μεγάλο βήμα με το δεξί πόδι προς τη δεξιά μεριά και χαμηλώστε τον κορμό σας (μέχρι να έρθει παράλληλα στο έδαφος) λυγίζοντας ταυτόχρονα και το γόνατό σας. Κρατήστε το αριστερό σας πόδι τεντωμένο και φροντίστε το δεξί σας γόνατο να μην ξεπεράσει τη μύτη του δεξιού ποδιού. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Κάντε όσο πιο πολλές επαναλήψεις μπορείτε μέσα σε ένα λεπτό. Έπειτα κάντε το ίδιο με το άλλο σου πόδι.

Μπορείτε να κάνετε την ίδια άσκηση και αντί να επιστρέφετε κάθε φορά στην αρχική σας θέση να μένετε στη γονατιστή στάση για 30 δευτερόλεπτα. Κάντε το ίδιο και από την άλλη μεριά.

Επίσης μπορείτε να πηγαίνετε από τη μία μεριά στην άλλη χωρίς να επιστρέφετε στην αρχική σας όρθια στάση, για ένα λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα στο www.faysbook.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης