Ο «Βασιλιάς του Instagram» μπαίνει δυναμικά στην αγορά της κάνναβης

Ο «Βασιλιάς του Instagram» μπαίνει δυναμικά στην αγορά της κάνναβης

Νεαρές καλλονές, αχαλίνωτο σεξ, λεφτά, καλοπέραση, τζόγος, καταχρήσεις και όπλα «συνθέτουν» τον τρόπο ζωής του Νταν Μπιλζέριαν

Ο «Βασιλιάς του Instagram» μπαίνει δυναμικά στην αγορά της κάνναβης
Νεαρές καλλονές, αχαλίνωτο σεξ, λεφτά, καλοπέραση, τζόγος, καταχρήσεις και όπλα. Αυτός είναι ο τρόπος ζωής του  Νταν Μπιλζέριαν, του επονομαζόμενου «βασιλιά του Instagram», ο οποίος εδώ και λίγα 24ωρα δήλωσε στους 23 εκατομμύρια followers του πως θα ασχοληθεί και με την  κάνναβη. 

Συγκεκριμένα ο Νταν Μπιλζέριαν πόσταρε μια φωτογραφία του στο Instagram δείχνοντάς τον να κάθεται αναπαυτικά σε μια μπεζ πολυθρόνα και στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία να αναφέρει: «Πρόκειται να δημιουργήσω το πρώτο παγκόσμιο εμπορικό σήμα κάνναβης τον επόμενο μήνα». 

Κλείσιμο




Ήδη ο εκατομμυριούχος εκκεντρικός playboy από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει συνάψει συμφωνία με την ALQ Gold Corp.  μια επιχείρηση επενδύσεων που προτίθεται να εισέλθει στον παγκόσμιο τομέα της κάνναβης. Η εταιρεία μάλιστα μετά τη συμφωνία με τον Νταν Μπιλζέριαν άλλαξε το όνομά της σε  Green Axis Capital Corp. και σχεδιάζει να επικεντρωθεί στις ευκαιρίες στην αναπτυσσόμενη αγορά κάνναβης. 


Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του Νταν Μπιλζέριαν στο instragram περισσότεροι από 660.000 followers έδειξαν ότι τους αρέσει το νέο επιχειρηματικό βήμα, ενώ υπήρχαν και εκατοντάδες μηνύματα με τα περισσότερα να ζητούν από τον Μπιλζέριαν είτε να τους προμηθεύσει από τα προϊόντα που θα λανσάρει η εταιρεία είτε να συνεργαστούν στην καλλιέργεια κάνναβης. 

Όπως γίνεται σε κάθε του ανάρτηση στο instagram ο Νταν Μπιλζέριαν προκαλεί, αφού τα στιγμιότυπα από την άστατη ζωή του κάνουν το γύρο του διαδικτύου. 



Ο Νταν Μπιλζέριαν έγινε γνωστός, αρχικά για την επιτύχια του στο πόκερ και στα μυθικά ποσά που κέρδιζε στα τραπέζια των καζίνο. Στη συνέχεια αξιοποιούσε τα χρήματα αυτά σε επενδύσεις αλλά και στην πολυτελή και κολασμένη ζωή του, στιγμιότυπα της,  πόσταρε συνεχώς στο instragram φθάνοντας στον αστρονομικό αριθμό των 23,2 εκατομμυρίων followers.  

Μεγάλωσε στην Τάμπα της Φλόριντα, σε μια βίλα έντεκα υπνοδωματίων, στο μισό μέγεθος του Μπάκιγχαμ, με γήπεδο μπάσκετ, πισίνα και απίστευτη θέα. Ο πατέρας του, Πολ Μπιλζέριαν, με καταγωγή από την Αρμενία, ήταν  σύμφωνα με έρευνα της αμερικανικής οικονομικής εφημερίδας «Wall Street Journal», απατεώνας.  Αναλάμβανε εταιρίες, αύξανε εικονικά την αξία τους κι έτσι αποκόμιζε αστρονομικά ποσά. Το 1989 συνελήφθη και καταδικάστηκε για απάτη σε 13 μήνες φυλάκισης και του επιβλήθηκε πρόστιμο 62 εκατομμυρίων δολαρίων. 



Ο Νταν κατάφερε όσα χρήματα του άφησε ο πατέρας του να τα επενδύσει στον τζόγο, από τον οποίο κέρδισε αλλά έχασε και πολλά. Μέχρι τα 36 του χρόνια η ζωή του ήταν ένα απέραντο κρεβάτι, αφού όπως ο ίδιος έχει δηλώσει κοιμόταν ακόμη και με 17 γυναίκες μέσα σε μια εβδομάδα. Σήμερα όμως ο 37χρονος ισχυρίζεται πως έχει αλλάξει γεγονός που οφείλει σε μια γυναίκα. 



Η Σοφία Μπεβάρλυ μοντέλο στο επάγγελμα και 16 χρόνια μικρότερη του Νταν Μπιλζέριαν είναι η αιτία που ο «βασιλιάς του instagram» μπήκε στον ίσιο δρόμο. Σύμφωνα με ξένα μέσα, το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα pool party, αλλά η γνωριμία τους δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε ρομαντική. «Νομίζω ότι εκείνη την ημέρα είχα πάει με άλλες τρεις κοπέλες. Αρχίσαμε να πιανόμαστε… Είναι λίγο διαφορετική, καταλαβαίνεις; Είναι έξυπνη, άνετη και της αρέσουν πολλά από τα πράγματα που αρέσουν σε εμένα. Άρα, εδώ είμαστε!» ήταν οι δηλώσεις του Νταν Μπιλζέριαν σε συνέντευξή του. 

Με την Σοφία μάλιστα πόζαραν μπροστά από μια μεγάλη φυτεία κάνναβης τον Απρίλιο του 2017 ανήμερα των γενεθλίων της με τον Νταν Μπιλζέριαν να αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας «χαρούμενα γενέθλια». 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης