Βίντεο-σοκ: Καθηγητής απειλεί με «σφαίρα στο κεφάλι» μαθητή του μέσα στην τάξη

Βίντεο-σοκ: Καθηγητής απειλεί με «σφαίρα στο κεφάλι» μαθητή του μέσα στην τάξη

Σάλος από το πρωτοφανές περιστατικό σε σχολείο - Η αντίδραση της μητέρας και η... απολογία του καθηγητή

Βίντεο-σοκ: Καθηγητής απειλεί με «σφαίρα στο κεφάλι» μαθητή του μέσα στην τάξη
Εκφράσεις συμμοριών... Ευθείες απειλές κατά της ζωής μαθητών... Ψυχολογικός πόλεμος εντός και εκτός τάξης... Τα παραπάνω συνθέτουν τη νέα... παιδαγωγική μέθοδο που θέλησε να εφαρμόσει ένα καθηγητής Φυσικής και Επιστημών σε σχολείο στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, φτάνοντας στο σημείο να απειλεί ευθέως και μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του, έναν μαθητή του, με... «σφαίρα στο κεφάλι»!

Ο Πολ Χάγκεν, ωστόσο, υπολόγισε χωρίς τον... ξενοδόχο, καθώς η σύγχρονη τεχνολογία και η εύκολη χρήση του κινητού και της κάμερας που διαθέτει, όχι απλώς «αιχμαλώτισε» τη δράση του και την τουλάχιστον ακραία συμπεριφορά του, αλλά πιθανότατα θα οδηγήσει τον ίδιο στη φυλακή, ενώ ήδη αποπέμφθηκε από το σχολείο στο οποίο δίδασκε.

Κλείσιμο
Ο πολύς Πολ Χάγκεν, απευθυνόμενος σε μαύρο μαθητή του, άρχισε να τον απειλεί και να του λέει πως «αν τα θαλασσώσεις μαζί μου, θα βρεις πολύ μεγάλο μπελά».

Προχωρώντας με σταθερά και απειλητικά βήματα εναντίον του εφήβου, τον κοιτούσε στα μάτια και έλεγε: «Μην χαμογελάς σε μένα άνθρωπε. Έτσι άνθρωποι σαν εσένα πυροβολούνται. Θα βάλω ένα στοίχημα. Ένα στοίχημα ότι στα 21 σου, κάποιος θα βάλει μία σφαίρα στο κεφάλι σου. Οκ; Και μπορεί να είμαι εγώ... αυτός που θα το κάνει».

Η μητέρα του μαθητή...



Σε δηλώσεις της στο δίκτυο FOX, η μητέρα του μαύρου μαθητή χαρακτήρισε «απαράδεκτη» και «ανεπίτρεπτη» τη συμπεριφορά του καθηγητή, λέγοντας πως μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ο Πολ Χάγκεν απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη.

Παρόλα αυτά, μία συγγνώμη δεν ακυρώνει την ακραία απαράδεκτη συμπεριφορά του και τις απειλές απέναντι σε έναν έφηβο μαθητή. Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν οι συμμαθητές του παιδιού που δέχθηκε την απρεπέστατη συμπεριφορά του καθηγητή του...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης