Η φωτογραφία που αποδεικνύει περίτρανα ότι τα κουνέλια έχουν μυαλό... ξυράφι

Η φωτογραφία που αποδεικνύει περίτρανα ότι τα κουνέλια έχουν μυαλό... ξυράφι

Μετέτρεψαν τα πρόβατα σε «ταξί» για να μη βραχούν

Η φωτογραφία που αποδεικνύει περίτρανα ότι τα κουνέλια έχουν μυαλό... ξυράφι
Μπορεί τα κουνέλια να είναι γνωστά κυρίως για τις αναπαραγωγικές τους ικανότητες, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ιδιαίτερα επινοητικά και έξυπνα ζώα.

Περίτρανη απόδειξη της ευφυίας τους αποτελεί μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα και τραβήχτηκε σε μια φάρμα στη Νέα Ζηλανδία.

Κλείσιμο
Στη φωτογραφία που τράβηξε ένας αγρότης από το Νότιο Νησί απεικονίζονται κουνέλια τα οποία, προκειμένου να αποφύγουν να βραχούν - ή και να πνιγούν - μετά την ξαφνική νεροποντή που έπληξε την περιοχή, μετέτρεψαν τα πρόβατα του γείτονά του σε «ταξί», σκαρφαλώνοντας στις ράχες τους για να μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος.



Ο αγρότης, ο οποίος επισκέφθηκε το αγρόκτημα του γείτονά του που απουσίαζε για να ελέγξει το κοπάδι του μετά την καταιγίδα, ανακουφίστηκε βλέποντας ότι τα πρόβατα είχαν καταφύγει σε ύψωμα μέσα στη φάρμα για να προστατευθούν από τη στάθμη του νερού που ανέβαινε επικίνδυνα. Ωστόσο, αυτό που αντίκρισε στην ράχη τους τον άφησε άφωνο. Τρία μεγάλα αγριοκούνελα είχαν σκαρφαλώσει εκεί πάνω, και δεν έδειχναν καμία διάθεση να κατέβουν όσο συνεχιζόταν η βροχή.

Έχοντας άφθονο χρόνο στη διάθεσή του, αφού τόσο τα κουνέλια όσο και τα πρόβατα έδειχναν να συνυπάρχουν μια χαρά, ο αγρότης έτρεξε σπίτι του για να φέρει την κάμερά του και να απαθανατίσει τη σκηνή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης