Ιερουσαλήμ: Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά Ισραηλινών - Κατέληξε νεαρή αστυνομικός

Ιερουσαλήμ: Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά Ισραηλινών - Κατέληξε νεαρή αστυνομικός

Είχε προηγηθεί επίθεση σε γυναίκα συνοροφύλακα, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή - Άλλοι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα πυρά των Αράβων

Ιερουσαλήμ: Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά Ισραηλινών - Κατέληξε νεαρή αστυνομικός
Τρεις Παλαιστίνιοι έπεσαν νεκροί την Παρασκευή από πυρά Ισραηλινών αστυνομικών στην Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές, οι τρεις άνδρες ήταν ύποπτοι για τον τραυματισμό με μαχαίρι μίας γυναίκας συνοροφύλακα, η οποία μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες αργότερα, η νεαρή κοπέλα κατέληξε στα τραύματά της.
Κλείσιμο

Η νεαρή αστυνομικός-συνοροφύλακας που έχασε τη ζωή της



«Τρεις Άραβες τρομοκράτες πυροβολήθηκαν από μονάδες της αστυνομίας, ως ανταπόκριση στην επίθεση που δέχθηκε μία γυναίκα συνοροφύλακας νωρίτερα», τόνισε στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη λήξη της τρίτης ημέρας προσευχής του Ραμαζανιού, καθώς χιλιάδες Παλαιστίνιοι συγκεντρώνονται στην Ιερουσαλήμ για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, δύο άτομα άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων και ένα τρίτο μαχαίρωσε τη συνοροφύλακα, πριν δεχθούν τα πυρά των Ισραηλινών. Εκτός της νεαρής κοπέλας, άλλοι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα πυρά των Παλαιστινίων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης