Déjà vu!H Mπριτζίτ στην ορκωμοσία του Μακρόν το έκανε αλά... Μελάνια

Déjà vu!H Mπριτζίτ στην ορκωμοσία του Μακρόν το έκανε αλά... Μελάνια

Από τον οίκο Louis Vuitton το γαλάζιο ταγέρ που θύμιζε αυτό που φορούσε η Μελάνια Τραμπ κατά την ορκωμοσία του συζύγου της - Γιατί η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας «έσπασε» το πρωτόκολλο

Déjà vu!H Mπριτζίτ στην ορκωμοσία του Μακρόν το έκανε αλά... Μελάνια
Δανεικό ήταν το υπέροχο σύνολο με τη οποίο περπάτησε την Κυριακή στο κόκκινο χαλί η Mπριζίτ Μακρόν,
Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.   

Κλείσιμο
Η 64χρονη πρώην δασκάλα και σύζυγος του όγδοου προέδρου της πέμπτης γαλλικής δημοκρατίας τίμησε τη γαλλική μόδα επιλέγοντας ένα ταγέρ στο γαλάζιο του πάγου με σακάκι, δια χειρός Νικολά Γκεσκιέρ, ο οποίος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton. Το σύνολό της συνόδευσε με τσαντάκι nude επίσης του οίκου Louis Vuitton, αξίας 3.950 ευρώ και nude γόβες.

Το γαλλικό πρωτόκολλο απαιτεί το ρούχο της «Πρώτης Κυρίας» να είναι ως το γόνατο, ωστόσο αν δούμε προσεκτικά τις φωτογραφίες, η φούστα της Μπριζίτ ήταν ακριβώς πάνω από το γόνατο. 





















Ανεξάρτητα πάντως από το ύψος της φούστας, οι περισσότεροι έκαναν σύγκριση το σύνολο που επέλεξε η Μπριζίτ με αυτό που εμφανίστηκε η Μελάνια Τραμπ κατά την ορκωμοσία του συζύγου της. Η Μελάνια είχε επιλέξει ένα ταγέρ στην ίδια απόχρωση του γαλάζιου και έναν χαλαρό κότσο ακριβώς σαν κι αυτό με τον οποίο εμφανίστηκε χθες η 64χρονη σύζυγος του Μακρόν. 

Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας επέλεξε χθες ένα κοστούμι αξίας 450 ευρώ.  

Όπως επισημαίνουν τα γαλλικά ΜΜΕ, το νέο προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας δεν θέλει να προκαλεί την κοινή γνώμη επιλέγοντας πανάκριβα ρούχα την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα υπέρογκο δημοσιονομικό χρέος. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης