"Don't hang up" τραγούδησε ο Μπρους Σπρίνγκστιν για το τηλεφώνημα Τραμπ-Τερνμπουλ

"Don't hang up" τραγούδησε ο Μπρους Σπρίνγκστιν για το τηλεφώνημα Τραμπ-Τερνμπουλ

Γελώντας και διαβεβαιώνοντας το κοινό του στην Μελβούρνη ότι ΗΠΑ και Αυστραλία θα είναι για πάντα φίλοι, ο διάσημος μουσικός διακομώδησε την συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ

"Don't hang up" τραγούδησε ο Μπρους Σπρίνγκστιν για το τηλεφώνημα Τραμπ-Τερνμπουλ
Τραγουδώντας το "Don't Hang Up", μια επιτυχία της δεκαετίας του 1960 (στα ελληνικά ο τίτλος: «Μην το κλείνεις») σχολίασε ο διάσημος μουσικός Μπρους Σπρίνγκστιν το επεισοδιακό τηλεφώνημα μεταξύ του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του αυστραλού πρωθυπουργού Μάλκομ Τερνμπουλ


Κλείσιμο
Ο Σπρίνγκστιν ξεκίνησε έτσι την σημερινή του συναυλία στην Μελβούρη της Αυστραλίας, όπου βρίσκεται για περιοδεία. Πριν αρχίσει το τραγούδι μάλιστα είπε στο κοινό, εν μέσω αποθέωσης: «Στεκόμαστε εδώ μπροστά σας απόψε οι ντροπιασμένοι Αμερικανοί. Αυτό είναι ένα τραγούδι από το 1965, από τους Orlons. Θα το χρησιμοποιήσουμε για να στείλουμε ένα μήνυμα πίσω στην πατρίδα». 

«Μην το κλείνεις, όχι όμορφη λατρεία, μωρό μου μην το κλείνεις, μην το κλείνεις όπως κάνεις πάντα», ήταν οι πρώτοι στίχοι του τραγουδιού που ακούστηκαν αμέσως μετά. 

Κατόπιν ο Σπρίνγκστιν, γνωστός υποστηρικτής των Δημοκρατικών και πολέμιος του Τραμπ, έπαιξε το «American Land», ένα τραγούδι για τους μετανάστες, αναφερόμενος προφανώς στο διάταγμα Τραμπ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης