Βίντεο: Χαμός στο Μανχάταν εξαιτίας γυμνού αγάλματος της Χίλαρι Κλίντον

Βίντεο: Χαμός στο Μανχάταν εξαιτίας γυμνού αγάλματος της Χίλαρι Κλίντον

Υποστηρίκτρια της Δημοκρατικής υποψήφιας για την προεδρία όρμηξε στο χυδαίο άγαλμα και το έκανε κομμάτια

Βίντεο: Χαμός στο Μανχάταν εξαιτίας γυμνού αγάλματος της Χίλαρι Κλίντον
Έντονοι διαπληκτισμοί και επεισόδια έλαβαν χώρα σήμερα στο κέντρο του Μανχάταν, όταν υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον «επιτέθηκε» σε ένα άγαλμα που είχαν στήσει σε υπαίθριο χώρο ψηφοφόροι του Τραμπ, και το οποίο έδειχνε την Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ γυμνή και με οπλές... τράγου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη το πρωί, όταν ο δημιουργός του αγάλματος-καρικατούρα έστησε το «έργο» του έξω από έναν σταθμό του μετρό, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση. 

Μια γυναίκα, εκνευρισμένη από την προσβολή στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον, όρμηξε καταπάνω στο άγαλμα, σπάζοντας μεγάλα κομμάτια και διαπληκτίστηκε έντονα με τον «καλλιτέχνη» αλλά και έναν υποστηρικτή του Τραμπ, που προσπάθησαν να την εμποδίσουν.

Στη συνέχεια, κατέφθασε η αστυνομία στο σημείο και ανάγκασε τον «καλλιτέχνη» να απομακρύνει το σπασμένο άγαλμα από τον δρόμο. Ο δημιουργός του αγάλματος ζήτησε από την αστυνομία να συλλάβει τη γυναίκα για την καταστροφή του «έργου» του, ωστόσο δεν έχει αναφερθεί κάποια σύλληψη.
Κλείσιμο

Το περιστατικό σχολιάστηκε εκτενώς στον διεθνή τύπο, με την πλειοψηφία των τοπικών μέσων να δικαιολογούν τη γυναίκα λόγω της χυδαίας και σεξιστικής φύσης του αγάλματος και άλλα μέσα να επισημαίνουν ότι παρόμοια γυμνά αγάλματα του Τραμπ έχουν τοποθετηθεί σε δημόσιους χώρους επί μέρες, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιος βανδαλισμός.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης