Χόρεψε με την κόρη του στο γάμο της και μετά άφησε την τελευταία του πνοή

Χόρεψε με την κόρη του στο γάμο της και μετά άφησε την τελευταία του πνοή

Σε τραγωδία εξελίχθηκε αυτό που θα έπρεπε να ήταν μια από τις πιο συγκινητικές και ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μιας οικογένειας

Χόρεψε με την κόρη του στο γάμο της και μετά άφησε την τελευταία του πνοή
Σε τραγωδία εξελίχθηκε αυτό που θα έπρεπε να ήταν μια από τις πιο συγκινητικές και ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μιας οικογένειας, όταν ο πατέρας της νύφης ξεψύχησε λίγα λεπτά μετά από τον καθιερωμένο χορό με τη θυγατέρα του, κατά τη διάρκεια του γάμου της στην Κόστα Ρίκα.

Ο 54χρονος Tim Buchanan, ερευνητής της αστυνομίας στην κομητεία Γιορκ της Νότιας Καρολίνας, δεν μπόρεσε να αντέξει τη συγκίνηση και άφησε την τελευταία του πνοή από οξύ έμφραγμα που υπέστη μόλις τελείωσε ο χορός με την κόρη του.

Κλείσιμο
O 54χρονος ποζάρει μαζί με την κόρη του 



Την είδηση του θανάτου του αστυνομικού, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του και στους συναδέλφους του, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Facebook το Αστυνομικό τμήμα του Γιορκ τη Δευτέρα. «Η ζεστή προσωπικότητά του και το ταλέντο του θα μας λείψουν τρομερά», έγραψαν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν τα τελευταία 19 χρόνια.

Η σύζυγός του, η οποία ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του αγαπημένου της, δημοσίευσε την εξής συγκινητική ανάρτηση στο Facebook

Με τη σύζυγό του στην επέτειο του γάμου τους στο Παρίσι



«Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η τελευταία φορά που θα δεις κάποιον. Ο Tim εμφανίστηκε στη ζωή μου σε μια εποχή που ήμουν τσακισμένη και με βοήθησε να μαζέψω τα κομμάτια μου και να γίνω πιο δυνατή. Με τα χρόνια μεγαλώσαμε τέσσερα υπέροχα παιδιά, φροντίσαμε τα μικρότερα αδέρφια μου που μας χρειάζονταν και είχαμε την τιμή να αποκτήσουμε ένα πανέμορφο εγγόνι. Ήταν μια υπέροχη ψυχή και ο θάνατός του με άλλαξε για πάντα... Είμαι ευγνώμων για τη φωτογραφία που μας τράβηξε κρυφά η αγαπημένη μας φίλη Kelly Rae Stewart στον χθεσινό γάμο της κόρης μας, όταν δεν φανταζόμουν καν ότι λίγες ώρες αργότερα θα τον έχανα.», έγραψε συγκινημένη η Jeni Buchanan.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης