Εικόνα: Δείτε πως φαίνεται από το διάστημα η υπερκαταιγίδα στη Φλόριντα

Εικόνα: Δείτε πως φαίνεται από το διάστημα η υπερκαταιγίδα στη Φλόριντα

Οι κάτοικοι έχουν ήδη ενημερωθεί να λάβουν τα μέτρα τους, ενώ οι υπηρεσίες αντιμετώπισης μαζικών καταστροφών στην περιοχή έχουν τεθεί σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας

Εικόνα: Δείτε πως φαίνεται από το διάστημα η υπερκαταιγίδα στη Φλόριντα
Δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων εκδόθηκε από τη μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ για την περιοχή της Φλόριντα, η οποία θα βρεθεί στο μέσο της μεγάλης τροπικής καταιγίδας, που έπληξε ήδη το νησιωτικό σύμπλεγμα της Χαβάης.

Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για την ένωση δύο μεγάλων καιρικών φαινομένων σε ένα τεραστίων διαστάσεων, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα πλημμύρες και μεγάλες καταστροφές.

Κλείσιμο
Ο δορυφόρος φωτογράφησε από το διάστημα το εκπληκτικών διαστάσεων βαρομετρικό, το οποίο έχει καλύψει μία τεράστια έκταση, εξαφανίζοντας από το «μάτι» της σύγχρονης τεχνολογίας τον κόλπο της Φλόριντα.

Οι κάτοικοι έχουν ήδη ενημερωθεί να λάβουν τα μέτρα τους, ενώ οι υπηρεσίες αντιμετώπισης μαζικών καταστροφών στην περιοχή έχουν τεθεί σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας.

Η μεγάλη αυτή καταιγίδα συνοδεύεται από τεράστιες ποσότητες νερού, κεραυνούς και δυνατούς ανέμους, οι οποίοι μπορεί να ξεπεράσουν σε ταχύτητα τα 200 χιλιόμετρα την ώρα. Όπως αναφέρεται, η καταιγίδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από μικρότερα φαινόμενα, τα οποία κινούνται στην περιοχή και θα ενσωματωθούν στον μεγάλο κεντρικό τυφώνα.

Δείτε το φαινόμενο όπως φωτογραφήθηκε από τον δορυφόρο...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης