Βίντεο: Κοριτσάκι με τεχνητό πόδι ξεσπά σε κλάματα όταν παίρνει δώρο κούκλα που της... μοιάζει

Βίντεο: Κοριτσάκι με τεχνητό πόδι ξεσπά σε κλάματα όταν παίρνει δώρο κούκλα που της... μοιάζει

Tο βίντεο με τη συγκινητική αντίδραση του κοριτσιού έχει γίνει viral

Βίντεο: Κοριτσάκι με τεχνητό πόδι ξεσπά σε κλάματα όταν παίρνει δώρο κούκλα που της... μοιάζει
«Ραγίζει καρδιές» ένα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες και δείχνει τη συγκινητική αντίδραση ενός μικρού κοριτσιού που έχει χάσει τον πόδι του, όταν παίρνει δώρο μια κούκλα με προσθετικό άκρο, σαν το δικό της!

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια views από την Τετάρτη, δείχνει την χαριτωμένη Emma Bennett, από το Χιούστον του Τέξας να ξεσπά σε δάκρυα χαράς αντικρίζοντας το νέο της παιχνίδι, το οποίο της παρέδωσε η μικρή της αδελφή.

Κλείσιμο
Αντικρίζοντας το προσθετικό πόδι της κούκλας, η Emma φωνάζει συγκινημένη «Μου κάνετε πλάκα! Το πόδι της είναι σαν το δικό μου!» ενώ στη συνέχεια αγκαλιάζει το παιχνίδι και ξεσπά σε δάκρυα χαράς.





Την πρωτότυπη αυτή κούκλα, που παρήγγειλε ειδικά για την Emma η οικογένειά της, συνόδευε ένα σημείωμα το οποίο έγραφε: «Μετά από λίγες εβδομάδες εκπαίδευσης, είναι έτοιμη να επιστρέψει σπίτι της και να απολαύσει μια ζωή χωρίς περιορισμούς μαζί σου».

Με δάκρυα στα μάτια, η μικρή Emma ευχαρίστησε τους γονείς της που της «έφτιαξαν μία κούκλα που της μοιάζει». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτότυπο παιχνίδι κατασκεύασε η εταιρεία A Step Ahead Prosthetics, η οποία - παρόλο που ειδικεύεται σε τεχνητά μέλη για ανθρώπους - αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και να δημιουργήσει μία σειρά από προσθετικά άκρα για κούκλες, προκειμένου να χαρίσει χαρά σε κοριτσάκια που έχουν χάσει ένα πόδι ή ένα χέρι. 

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες των δημιουργιών της εταιρείας, που έχουν χαρίσει το χαμόγελο σε αρκετά κοριτσάκια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης