Κίνα: Την πρώτη νύχτα του γάμου έκαναν... αντιγραφή τους κανόνες του κόμματος!

Κίνα: Την πρώτη νύχτα του γάμου έκαναν... αντιγραφή τους κανόνες του κόμματος!

Η αντιγραφή ενός βιβλίου με 11 κεφάλαια και 17.000 λέξεις είναι για κάποιους ο καλύτερος τρόπος να περάσουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους...

Κίνα: Την πρώτη νύχτα του γάμου έκαναν... αντιγραφή τους κανόνες του κόμματος!
Ένα  ζευγάρι νεονύμφων στην Κίνα πέρασε την πρώτη νύχτα του γάμου του ξεπερνώντας κάθε τολμηρή φαντασία... Όπως δείχνουν οι σχετικές φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Weibo, το αντίστοιχο του Twitter στην Κίνα, οι δύο υπάλληλοι των σιδηροδρόμων, ο Li Yunpeng και η σύζυγός του, Chen Xuanchi, από την ανατολική επαρχία Τσιανγκσί, αμέσως μετά την τελετή του γάμου τους πήγαν στην στολισμένη με μπαλόνια κρεβατοκάμαρά τους, κάθισαν δίπλα στο γαμήλιο κρεβάτι και... άρχισαν να αντιγράφουν το βιβλίο με τους κανόνες του κομμουνιστικού κόμματος!

Κλείσιμο


Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της κρατικής εφημερίδας Global Times, από τον Μάρτιο η κυβέρνηση ξεκίνησε μια εκστρατεία αντιγραφής των κανόνων που διέπουν το κομμουνιστικό κόμμα με στόχο την γνώση, εμπέδωση και ευαισθητοποίηση των αρχών του κόμματος και την πίστη στον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ. Το βιβλίο του κόμματος αποτελείται από 11 συνολικά κεφάλαια και από 17.000 λέξεις και οι πιστοί στο κόμμα νεόνυμφοι έκαναν το καθήκον τους, όπως το κόμμα επιτάσσει...

Ο διευθυντής τους ανάρτησε τις φωτογραφίες του ζευγαριού που το δείχνουν «επί τω έργω» και τους επαίνεσε για την προσήλωσή τους στις αρχές του κομμουνιστικού κόμματος, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τους αντικαθεστωτικούς χρήστες στο Weibo που χλεύασαν τις φωτογραφίες.



«Αυτό είναι το πιο γελοίο και πιο ξεκαρδιστικό πράγμα που έχει κάνει ποτέ το κόμμα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: «Μήπως το κόμμα θα τους διδάξει πώς να κάνουν έρωτα;».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης