Ο Τραμπ κυκλοφορεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο

Ο Τραμπ κυκλοφορεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο

«Δεν το αποχωρίζεται αν και πολλές φορές δεν αισθάνεται άνετα με αυτό» λένε συνεργάτες του

Ο Τραμπ κυκλοφορεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο
Μπορεί να έχει τους καλύτερους σωματοφύλακες και να τους πληρώνει αδρά, όμως το φαβορί των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα, Ντόναλντ Τραμπ, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του όταν πρόκειται για την ασφάλειά του.
 
Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό "New York", ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε από αγνώστους στην διάρκεια προεκλογικών του συγκεντρώσεων
Κλείσιμο
, το φαβορί των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα συνειδητοποίησε ότι δεν είναι ένας αλλά πολλοί αυτοί που τον έχουν «βάλει στο μάτι».

«Eδώ και αρκετούς μήνες φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο» αποκαλύπτει το αμερικανικό περιοδικό επικαλούμενο δύο πηγές από την προεκλογική του καμπάνια. «Δεν το αποχωρίζεται αν και πολλές φορές δεν αισθάνεται άνετα με αυτό».
  
Μετά τη νίκη του πολιτικού αντιπάλου, Τεντ Κρουζ στο Ουισκόνσιν, ο Ντόναλντ Τραμπ μαζεύει δυνάμεις για να πάρει ρεβάνς στην μεγάλη αναμέτρηση της 19ης Απριλίου, τις προκριματικές εκλογές, δηλαδή, της Νέας Υόρκης. 

Με τον Κρουζ να αποσπά ποσοστό  52% και τον ίδιο 31,6%, ο Αμερικανός «Μίδας» εμφανίστηκε ενοχλημένος από το αποτέλεσμα, το οποίο όμως είχαν προβλέψει οι δημοσκόποι.

«Ο Κρουζ είναι χειρότερος από μαριονέτα, είναι "δούρειος ίππος" που χρησιμοποιείται από τα αφεντικά του κόμματος για να κλαπεί το χρίσμα από τον Τραμπ», ήταν η καυστική δήλωση του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου για τον πολιτικό του αντίπαλο. 
 
Μετά τις εκλογές στο Ουισκόνσιν, οι εκλέκτορες που διαθέτει συνολικά ο Ντόναλντ Τραμπ φτάνουν τους 740 και εκείνοι του Κρουζ τους 514 (ο Τζον Κάσιτς που έρχεται τρίτος είναι στους 143). 

Υπενθυμίζεται ότι ο «μαγικός« αριθμός για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών είναι οι 1.237 εκλέκτορες.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης