Ανδρας σε μουσουλμάνα γυναίκα: Γιατί φοράς νικάμπ; Είσαι σαν τον μπάτμαν! (βίντεο)

Ανδρας σε μουσουλμάνα γυναίκα: Γιατί φοράς νικάμπ; Είσαι σαν τον μπάτμαν! (βίντεο)

«Τα παιδιά μου δεν ξέρουν αν είσαι άνδρας ή γυναίκα με αυτό που φοράς. Δεν μπορούν να δουν το πρόσωπό σου»

Ανδρας σε μουσουλμάνα γυναίκα: Γιατί φοράς νικάμπ; Είσαι σαν τον μπάτμαν! (βίντεο)
Τη στιγμή όπου μία μουσουλμάνα γυναίκα δέχεται βίαιη λεκτική επίθεση από έναν μαύρο άνδρα επειδή φορούσε το νικάμπ κατέγραψε η κάμερα.  

Η 25χρονη Ahlam Saed είχε πάει να αγοράσει γλυκά σε παντοπωλείο στο ανατολικό Λονδίνο όταν ένας άνδρας την πλησίασε απειλητικά και άρχισε να την αποκαλεί «Batman». Αξιοσημείωτο είναι ότι ο άνδρας είχε μαζί του και τις δύο του κόρες. 

Κλείσιμο
«Κορίτσια κοιτάξτε. Μόλις μπήκε ο Μπάτμαν. Κορίτσια μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, εξάλλου δεν καταλαβαίνει αγγλικά».

Τη στιγμή εκείνη η 25χρονη Saed από τη Σομαλία αποφάσισε να καταγράψει με την κάμερα του κινητού της τα όσα της συνέβαιναν. Ο άνδρας συνέχισε να την ενοχλεί: «Τα παιδιά μου δεν ξέρουν αν είσαι άνδρας ή γυναίκα με αυτό που φοράς. Δεν μπορούν καν να δουν το πρόσωπό σου».

Η 25χρονη του είπε ότι δίνει κακό παράδειγμα στα παιδιά του με την συμπεριφορά του: «Είσαι αδαής, πρέπει να ωριμάσεις και να δίνεις καλύτερα παραδείγματα στα παιδιά σου».
Κατά τη διάρκεια του περιστατικού η μια από τις δύο κόρες του άνδρα άρχισε να κλαίει καλύπτοντας το πρόσωπό της.

Ο άνδρας που συνέχισε να προκαλεί είπε στη γυναίκα: «Ξέρω μια λευκή γυναίκα που παντρεύτηκε έναν μουσουλμάνο και έχει τη σημαία του ISIS στον τοίχο της».

Παρόλο που ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και ένας πελάτης του ζήτησαν να σταματήσει να επιτίθεται στη γυναίκα εκείνος συνέχισε το ρατσιστικό του παραλήρημα.

Η Sead μιλώντας για τα όσα της συνέβησαν είπε: «Τον άνδρα αυτό δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Στην αρχή θύμωσα με την συμπεριφορά του και αποφάσισα να του δείξω ότι και αγγλικά μιλάω και μορφωμένη είμαι. Αλλά κάτι τέτοιο ήταν μάταιο γιατί ο άνθρωπος δεν καταλάβαινε τίποτα. Είναι προσβλητικό άνθρωποι σαν και εμένα που διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση και δεν ενοχλούν κανέναν να πρέπει να ανέχονται τέτοιες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές».

Η γυναίκα είπε ότι σκοπεύει να μηνύσει τον άνδρα για την βίαιη λεκτική επίθεση που δέχτηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης