Οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν για το μακελειό στις Βρυξέλλες - Δείτε το βίντεο

Οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν για το μακελειό στις Βρυξέλλες - Δείτε το βίντεο

Στο βίντεο τρόμου, το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους μαχητές του σε τζιχάντ - «Αδέρφια ξεσηκωθείτε! Πάμε για τζιχάντ! Είναι η είσοδος μας στον παράδεισο», είναι μερικά από τα μηνύματα που οι τζιχαντιστές στέλνουν

Οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν για το μακελειό στις Βρυξέλλες - Δείτε το βίντεο
Δύο μόλις ημέρες έπειτα από τις φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες
, το Ισλαμικό Κράτος «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά μέσω Διαδικτύου.

Κλείσιμο
Η ακραία ισλαμιστική οργάνωση συνεχίζει την προπαγάνδα του τρόμου με ένα νέο βίντεο που ανάρτησε στο Διαδίκτυο και με το οποίο οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν για τα «χτυπήματα» στο Βέλγιο!

Το υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους προωθούν μέσω Twitter τις τελευταίες ώρες το βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται η Ευρώπη στις φλόγες, όπως επίσης και ο Ντόνταλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ στο στόχαστρο των τζιχαντιστών


«Αδέρφια ξεσηκωθείτε! Πάμε για τζιχάντ! Είναι η είσοδος μας στον παράδεισο. Τα αδέρφια σας κλαίνε και πεθάνουν», είναι μερικά από τα μηνύματα που οι τζιχαντιστές στέλνουν μέσα από το νέο τους βίντεο, ενώ καλούν τους μουσουλμάνους να συνεχίσουν τις επιθέσεις «στις χώρες των άπιστων».

Πρωταγωνιστές, μάλιστα, του βίντεο λέγεται πως είναι δύο Βέλγοι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίο είναι πιθανό να ενεπλάκησαν στις επιθέσεις των Βρυξελλών.

Στα πλάνα που κυκλοφόρησαν φαίνονται ο Αμπου αλ Κακα αλ Μπαλζίκι (ο Βέλγος), αλλά και ο Ντουλ Καρνάιν αλ Μπαλζίκι να εκπαιδεύονται στην σκοποβολή «για τις επιδρομές ανάμεσα στους άπιστους σε πόλεις όπως οι Βρυξέλλες».

Η Ευρώπη στις φλόγες


Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη των τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και το μετρό της βελγικής πρωτεύουσας και απείλησαν για «μαύρες ημέρες» που θα ακολουθήσουν στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης