ΗΠΑ: Γυναίκα βρέθηκε μετά από 3 ημέρες στο αυτοκίνητό της θαμένη από το χιόνι

ΗΠΑ: Γυναίκα βρέθηκε μετά από 3 ημέρες στο αυτοκίνητό της θαμένη από το χιόνι

Ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια της επέλασης της χιονοθύελλας στις ΗΠΑ ήταν η ανακάλυψη χθες μιας γυναίκας η οποία ήταν θαμένη από το χιόνι επί 3 ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό της

ΗΠΑ: Γυναίκα βρέθηκε μετά από 3 ημέρες στο αυτοκίνητό της θαμένη από το χιόνι
Μία γυναίκα η οποία δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί είναι το πρόσωπο των ημερών στις ΗΠΑ μετά το πέρασμα της καταιγίδας Jonas που δημιούργησε τεράστια προβλήματα, ιδίως στις Βορειοανατολικές Πολιτείες της χώρας. Η γυναίκα παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό της την Παρασκευή απ' όπου την ανέσυραν τα σωστικά συνεργεία τρεις ημέρες αργότερα, την Δευτέρα. 

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Accokeek στο Μέριλαντ, το οποίο δέχθηκε απίστευτες ποσότητες χιονιού μέσα σε λίγες ημέρες. Η γυναίκα ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της και χωρίς να υπάρχει κάποιος τραυματισμός. Ο λόγος που το αυτοκίνητό της παγιδεύτηκε κάτω από αυτές τις τεράστιες ποσότητες χιονιού που συσωρεύτηκαν δεν έγινε γνωστός.

Κλείσιμο
Για να την απελευθερώσουν επιστρατεύθηκε ο στρατός και ένα Χάμερ το οποίο κλήθηκε να τραβήξει το όχημα μακριά από τον τεράστιο σωρό χιονιού που είχε σκεπάσει το αυτοκίνητο. Οι στρατιώτες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα η οποία αργότερα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης