Βίντεο: Ο πιο... «μανταλάκιας» φιλαθλος όλων των εποχών!

Βίντεο: Ο πιο... «μανταλάκιας» φιλαθλος όλων των εποχών!

Απολαύστε την... αγωνιώδη προσπάθεια ενός φίλου των Yankees να πιάσει το μπαλάκι του μπέιζμπολ...

Βίντεο: Ο πιο... «μανταλάκιας» φιλαθλος όλων των εποχών!
Είναι γεγονός ότι, όσον αφορά στη χώρα μας, δεν λες ότι το μπέιζμπολ είναι και το πλέον διαδεδομένο άθλημα. Προφανώς, ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός, για να καταλάβει ότι ο... πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι μάλλον αυτό που οι παλιοί έλεγαν «μανταλάκιας».

Κλείσιμο


Ο «ήρωας της ημέρας» για τα αμερικανικά ΜΜΕ είναι ένας φίλαθλος των New York Yankees, ο οποίος καθόταν στις μπροστινές θέσεις, κοντά στην τρίτη βάση, και παρακολουθούσε την αναμέτρηση της ομάδας του με τους Red Sox της Βοστώνης.



Όπως όλοι... γνωρίζουμε, τουλάχιστον μέσα από... αμερικανικές ταινίες (!), όταν το μπαλάκι κατευθύνεται προς τις κερκίδες, οι θεατές δίνουν «μάχη» για να το πιάσουν και ο τυχερός, που θα τα καταφέρει, γίνεται το πρόσωπο της ημέρας.



Ο συμπαθής φίλαθλος, ωστόσο, αποδείχθηκε πώς ήταν ο ορισμός του «ατζαμή». Τρεις ευκαιρίες του δόθηκαν -και τις... σπατάλησε όλες. Την πρώτη, σηκώθηκε από τη θέση του για να πιάσει το μπαλάκι, όμως εκείνο του έφυγε μέσα από τα χέρια. Τη δεύτερη, το μπαλάκι γκέλαρε, χτύπησε στο στήθος του και απομακρύνθηκε, την ώρα που εκείνος περίμενε να το υποδεχτεί με... ανοιχτή αγκαλιά. Και την τρίτη και... φαρμακερή, ο ίδιος έπιασε... αέρα και το μπαλάκι κατέληξε στο δεξί του μάγουλο, κάνοντας τη φίλη του, που τον συνόδευε, να μοιάζει απελπισμένη.



Ελπίζουμε ο φίλος των Yankees να είναι, τουλάχιστον, καλός με τα χέρια του, σε άλλα πράγματα...

Δείτε το βίντεο από το 1:20 και μετά...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης