Βίντεο: Θαυμάστρια του Φάρατζ έκανε τατουάζ το πρόσωπό του στο μπράτσο της

Βίντεο: Θαυμάστρια του Φάρατζ έκανε τατουάζ το πρόσωπό του στο μπράτσο της

«Τι στο καλό σε έπιασε και το έκανες αυτό;», είπε αποσβολωμένος ο επικεφαλής του UKIP όταν την είδε

Βίντεο: Θαυμάστρια του Φάρατζ έκανε τατουάζ το πρόσωπό του στο μπράτσο της
Την έκπληξή του δε μπορούσε να κρύψει ο επικεφαλής του εθνικιστικού, αντιευρωπαϊκού, ξενοφοβικού κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), Νάιτζελ Φάρατζ, όταν συνάντησε μία… groupie του.

Λίγο πριν το ετήσιο συνέδριο του κόμματός του στο Ντόνκαστερ, ο Φάρατζ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την πλέον φανατική θαυμάστριά του, η οποία δε δίστασε να ζωγραφίσει ανεξίτηλα το πρόσωπό του στο μπράτσο της.

Κλείσιμο
Η 38χρονη Κέρι Γουέμπ από το Τσέστερφιλντ, συμφωνεί σε τέτοιο βαθμό με τις θέσεις του ηγέτη του UKIP που δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και έκανε τατουάζ το πρόσωπό του στο χέρι της.



Όταν, λοιπόν, ο Φάρατζ είδε την καλλιτεχνική απόδοσή του στο δέρμα μίας άγνωστης της είπε έκπληκτος: «Τι στο καλό σε έπιασε και το έκανες αυτό;».



Εκείνη ενθουσιασμένη που είχε μπροστά της το είδωλό της δε μπόρεσε να απαντήσει και απλώς περιορίστηκε στα αμήχανα γέλια. Άλλωστε, κι ο ίδιος ο Φάρατζ γελούσε δίχως να μπορεί να σταματήσει, βλέποντας τον… εαυτό του στο μπράτσο της γυναίκας.

«Είναι εκπληκτικό», κατάφερε να πει ενώ συνέχισε να γελάει, με τους δημοσιογράφους να καταγράφουν το στιγμιότυπο.

Ο επικεφαλής του αντιευρωπαϊκού κόμματος αφού είπε πως νιώθει κολακευμένος υπέγραψε το «πορτρέτο» του, με την 38χρονη θαυμάστριά του να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και να ετοιμάζεται να αποτυπώσει με μελάνι και την υπογραφή του ώστε να ολοκληρωθεί το… αριστούργημα. Μιλώντας στο ITV News, η Γουέμπ δήλωσε πως ο Φάρατζ είναι «εθνικός ήρωας»!



Την ίδια ώρα, ο Φάρατζ μιλώντας στο συνέδριο έκανε ειδική αναφορά στη μεταναστευτική κρίση τονίζοντας πως το κόμμα του δικαιώθηκε για τις προβλέψεις του σχετικά με τη μαζική εισροή μεταναστών.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, όμως, για το #piggate ο Φάρατζ δε θα άφηνε ασχολίαστο το σκάνδαλο με το γουρούνι και τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον. Έτσι, αναφερόμενος στον επικεφαλής των Συντηρητικών είπε «ο Ντέιβιντ Κάμερον με το γουρουνάκι στη μέση».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης