«Η ερωμένη του συζύγου μου, μου ζήτησε να φύγω από την πόλη» αποκαλύπτει η πρώτη σύζυγος του Κόρμπιν

«Η ερωμένη του συζύγου μου, μου ζήτησε να φύγω από την πόλη» αποκαλύπτει η πρώτη σύζυγος του Κόρμπιν

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, η καθηγήτρια Τζέιν Τσάπμαν, πρώτη σύζυγος του νέου ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, αποκαλύπτει, πώς ένιωσε, όταν την επισκέφθηκε η ερωμένη του συζύγου της

«Η ερωμένη του συζύγου μου, μου ζήτησε να φύγω από την πόλη» αποκαλύπτει η πρώτη σύζυγος του Κόρμπιν
Ο νέος καπετάνιος στο τιμόνι των Εργατικών της Βρετανίας, Τζέρεμι Κόρμπιν, δεν είναι μόνο ριζοσπαστικός στις πολιτικές του απόψεις, αλλά, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, έχει αδυναμία και στο ωραίο φύλο. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει με συνέντευξή της στην Daily Mail της Κυριακής και η πρώτη σύζυγος του Κόρμπιν, η καθηγήτρια πανεπιστημίου, Τζέιν Τσάπμαν.

Κλείσιμο

                                                             
 Τζέιν Τσάπμαν

«Ένα βράδυ του 1979 με επισκέφθηκε η νεαρή δικηγόρος και ερωμένη του συζύγου μου, Νταιάν Άμποτ, στο διαμέρισμα που ζούσα με τον Κόρμπιν στο Λονδίνο. Η Άμποτ ήταν εχθρική και έδειχνε να ζηλεύει, είχαμε μια σύντομη συζήτηση και εκείνη μου ζήτησε να εγκαταλείψω την πόλη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην συνέντευξή της η Τσάπμαν. Η ίδια διευκρίνισε ότι εκείνη και ο νέος ηγέτης των Εργατικών παντρεύτηκαν το 1974 και χώρισαν πέντε χρόνια μετά και ανέφερε, ότι, όταν την επισκέφθηκε η Άμποτ εκείνη είχε χωρίσει με τον Κόρμπιν, αλλά, δεν είχαν πάρει επίσημα διαζύγιο και είχαν ακόμα συνεργασία για το Εργατικό κόμμα, με το οποίο και η Τσάπμαν είχε θέσει δύο φορές υποψηφιότητα εκείνη την εποχή.


                                                         Νταιάν Άμποτ

Η καθηγήτρια Τζέιν Τσάπμαν υποστήριξε στην συνέντευξή της ότι γνώριζε πως ο Τζέρεμι Κόρμπιν είχε συνάψει σχέση με την Νταιάν Άμποτ, μια νεαρή ακτιβίστρια δικηγόρο με την οποία περνούσε πολλά βράδια με «πολιτικές συζητήσεις». Η ίδια τόνισε ότι παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια από τον χωρισμό της με τον Κόρμπιν, οι αναμνήσεις εξακολουθούν να παραμένουν «οδυνηρές».

Η πρώτη σύζυγος του Κόρμπιν μίλησε και για τον λόγο που ο νέος ηγέτης των Εργατικών δεν έχει αναθέσει σε πολλές γυναίκες θέσεις στο σκιώδες υπουργικό συμβούλιο του κόμματός του. Η Τζέιν Τσάπμαν διευκρίνισε, ότι, παρόλο, που ο πρώην σύζυγός της είναι υπέρμαχος της ισότητας των δύο φύλων, το γεγονός ότι μεγάλωσε σε μια οικογένεια με τέσσερα αγόρια και στο σπίτι υπήρχε μία μόνο γυναίκα, η  μητέρα του, τον έχει επηρεάσει και στις πολιτικές του επιλογές.

Πάντως, αν και δεν είναι πια με την Νταιάν Άμποτ, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, της έχει αναθέσει το σκιώδες υπουργείο Διεθνούς Ανάπτυξης...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης