Βαλτιμόρη: Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία οι αστυνομικοί για τον Φρέντι Γκρέι

Βαλτιμόρη: Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία οι αστυνομικοί για τον Φρέντι Γκρέι

Η εισαγγελέας της πόλης Μέριλιν Μόσμπι, δήλωσε ότι ο θάνατος του 25χρονου ήταν ανθρωποκτονία και πως «υπάρχουν ικανές αιτίες για να υποβληθούν εγκληματικές κατηγορίες» - «Κανένα έγκλημα δεν διαπράχθηκε από τον Φρέντι Γκρέι», σημείωσε - Βρίσκονται όλοι υπό κράτηση

Βαλτιμόρη: Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία οι αστυνομικοί για τον Φρέντι Γκρέι
Κατηγορίες για ανθρωποκτονία θα υποβάλει τελικά η εισαγγελέας του Μέριλαντ Μέριλιν Μόσμπι κατά των αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση Φρέντι Γκρέι. Ο 25χρονος μαύρος έπεσε σε κώμα ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση και κατέληξε μια βδομάδα αργότερα, στη Βαλτιμόρη. 

Η εισαγγελέας δήλωσε ότι ο θάνατος του 25χρονου ήταν ανθρωποκτονία και πως «υπάρχουν ικανές αιτίες για να υποβληθούν εγκληματικές κατηγορίες».

Κλείσιμο
Η κυρία Μόσμπι σημείωσε ότι «κανένα έγκλημα δεν διαπράχθηκε από τον Φρέντι Γκρέι». 

Συνολικά απαγγέλλονται κατηγορίες κατά έξι αστυνομικών. Ο ένας από αυτούς, ο οδηγός του βαν της αστυνομίας, αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, μεταξύ αυτών για φόνο σε δεύτερο βαθμό. Ενας ακόμα για ανθρωποκτονία και ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Δύο αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας και δύο αξιωματικοί τέλος, για επίθεση δευτέρου βαθμού.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές της πόλης, μέσα στην ημέρα συνελήφθησαν και οι έξι κατηγορούμενοι και βρίσκονται υπό κράτηση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης