Με έξωμη μπλε τουαλέτα η Λεπέν περπάτησε στο κόκκινο χαλί

Με έξωμη μπλε τουαλέτα η Λεπέν περπάτησε στο κόκκινο χαλί

«Δεν μιλάω αγγλικά, είμαι Γαλλίδα», δήλωσε στους δημοσιογράφους η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς 

Με έξωμη μπλε τουαλέτα η Λεπέν περπάτησε στο κόκκινο χαλί
Η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Με μπλε έξωμη τουαλέτα, η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη να περπατά στο κόκκινο χαλί ενώ λίγα μέτρα δίπλα της ήταν η Κιμ Καρντάσιαν. 

Κλείσιμο


Ακόμα και στο γκαλά του περιοδικού «Τime» στη Νέα Υόρκη για τις εκατό προσωπικότητες του κόσμου με τη μεγαλύτερη επιρροή, η Λεπέν έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και για τα φτωχά έως ανύπαρκτα αγγλικά της. Κι ενώ η ίδια αρνιόταν πεισματικά να μιλήσει την αγγλική γλώσσα, αναγκάστηκε να πει σε Αμερικανό δημοσιογράφο: «Α όχι, δεν μιλάω αγγλικά, είμαι Γαλλίδα. Ανήκω στην πλειονότητα των Γάλλων οι οποίοι μιλούν ελάχιστα αγγλικά. Σ΄αυτό είμαι πολύ Γαλάτισσα». Ευτυχώς που στο πλευρό της είχε τον υπεύθυνο Ευρωπαϊκών  Υποθέσεων του Εθνικού Μετώπου, Λουντοβίκ ντε Νταν, ο οποίος ανέλαβε αμέσως το ρόλο του διερμηνέα για να την βγάλει από την δύσκολη θέση. 



Θυμίζοντας περισσότερο ηθοποιό παρά πολιτικό, η Μαρίν Λεπέν χαμογελούσε στο φακό. 



Όπως η ίδια παραδέχτηκε στους Αμερικανούς δημοσιογράφους, «για πρώτη φορά δίνει το "παρών" σε τέτοιου είδους εκδήλωση». Ο σύντροφός της και αντιπρόεδρος του κόμματος, Λουί Αλιό, στεκόταν δίπλα της φορώντας με σμόκιν. «Επιτρέψτε μου να εκδηλώσω την περιέργειά μου. Εκτιμώ ότι θα βρεθούμε στην εξουσία κι έτσι θα είμαι υποχρεωμένη να συναναστρέφομαι, να γνωρίζω και να συζητώ με ισχυρούς ανθρώπους στις χώρες τους. Παρά ταύτα, η Γαλλία των ξεχασμένων παραμένει στο μυαλό μου», τόνισε η Μαρίν  Λεπέν, πριν μεταβεί στο τραπέζι της για το δείπνο που ακολούθησε μετά τη δεξίωση.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης