Ιπτάμενο drone τράβηξε τις φωτογραφίες Ολάντ-Γκαγιέ μέσα στα Ηλύσια Πεδία;

Ιπτάμενο drone τράβηξε τις φωτογραφίες Ολάντ-Γκαγιέ μέσα στα Ηλύσια Πεδία;

Έχουν επιστρατευτεί ειδικοί και προσπαθούν να λήσουν το «γρίφο»: Πώς τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες του ειδυλλίο Ολάντ - Γκαγιέ; 

Ιπτάμενο drone τράβηξε τις φωτογραφίες Ολάντ-Γκαγιέ μέσα στα Ηλύσια Πεδία;
Παραλήρημα έχουν πάθει οι Γάλλοι με τις τρεις συνολικά φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό Voici, απεικονίζοντας τον Φρανσουά Ολάντ με την Ζουλί Γκαγιέ σε τρυφερές στιγμές στο Μέγαρο των Ηλυσίων, ζητώντας τη βοήθεια ειδικών προκειμένου να λύσουν το «γρίφο»:  Πώς τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι το ειδύλλιο Ολάντ - Γκαγιέ καλά κρατεί; 

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Voici απεικονίζεται το ερωτευμένο ζεύγος καθισμένο στη βεράντα του Προεδρικού Μεγάρου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να συζητεί γύρω από ένα ξύλινο τραπέζι. Όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πιθανότατα από τον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου που βρίσκεται στο δρόμο των Ηλυσίων. 

Κλείσιμο
Οι ειδικοί, πάντως, υποστηρίζουν πως, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες, χρησιμοποίησε κάτι σαν τηλεφακό, όπως αναφέρει η εταιρεία Swarofski Optik. 

Υπήρξαν βέβαια και κάποια δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο και για drone, με αφορμή πρόσφατα περιστατικά με μη επανδρωμένα αεροσκάφη να πετούν πάνω από πυρηνικά εργοστάσια της Γαλλίας. 

Με πολλές γαλλικές εφημερίδες να εγείρουν θέμα ασφάλειας του Γάλλου προέδρου, έπεσε στο... τραπέζι το σενάριο ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος να έχει τραβήξει τις επίμαχες φωτογραφίες. Κάτι τέτοιο, πάντως, έσπευσε να διαψευστεί από την αρχισυντάκτρια του γαλλικού περιοδικού, ωστόσο, οι ειδικοί δεν το αποκλείουν. Το άλλο ερώτημα που βασανίζει το μυαλό των Γάλλων είναι, αν πράγματι αυτό το στρογγυλό ξύλινο τραπέζι βρίσκεται στη βεράντα του Προεδρικού Μεγάρου. 

Πάντως, η διεύθυνση του Voici έσπευσε να επισημάνει ότι, η φωτογραφία που εστιάζει στο ζεύγος που κάθεται γύρω από το τραπέζι, έχει μεγεθυνθεί, κατά συνέπεια δεν μπορούμε να έχουμε άποψη του συνολικότερου χώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης