Γονείς Ρίβα Στίνκαμπ: «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, μα δεν επιζητούμε εκδίκηση...»

Γονείς Ρίβα Στίνκαμπ: «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, μα δεν επιζητούμε εκδίκηση...»

«Δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε την απόφαση του δικαστηρίου. Σίγουρα θα είναι για εμάς πολύ δύσκολο σε ψυχολογικό επίπεδο να τραβήξουμε κι άλλο την υπόθεση», δήλωσε η μητέρα της Τζουν - «Μόνο ο Οσκαρ ξέρει εάν αυτή η ποινή είναι αποδεκτή για αυτόν»


Γονείς Ρίβα Στίνκαμπ: «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, μα δεν επιζητούμε εκδίκηση...»
Μια ημέρα μετά τις ανεπίσημες δηλώσεις των γονέων της αδικοχαμένης Ρίβα Στίνκαμπ μέσα στο δικαστήριο, αμέσως μετά το πέρας της πολύκροτης δίκης του Όσκαρ Πιστόριους στην Πρετόρια στη Ν.Αφρική, νέα συνέντευξη ανατρέπει τα δεδομένα και φέρνει στο φως καινούργιες δηλώσεις της οικογένειας. 

Χθες τα περισσότερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδιδαν δηλώσεις της Τζουν και του Μπάρι Στίνκαμπ, σύμφωνα με τις οποίες το ζευγάρι δήλωσε ικανοποιημένο από την απόφαση του δικαστηρίου και της ποινής που επεβλήθη στον 27χρονο blade runner.

Κλείσιμο
Ωστόσο, σήμερα μια νέα συνέντευξη στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή για όσα νιώθει το ζευγάρι.



«Δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε την απόφαση του δικαστηρίου. Σίγουρα θα είναι για εμάς πολύ δύσκολο σε ψυχολογικό επίπεδο να τραβήξουμε κι άλλο την υπόθεση», δήλωσε η μητέρα της Τζουν.


Η μητέρα της Ρίβα Στίνκαμπ επανέλαβε σήμερα, μεταξύ άλλων, ότι παρόλα αυτά δεν επιζητεί την εκδίκηση.

«Δεν θέλουμε εκδίκηση, θέλουμε μία δίκαιη τιμωρία που να λαμβάνει υπ΄όψιν τις αναπηρίες του. Την ίδια ώρα, αισθανόμαστε και ικανοποίηση που ο ίδιος θα καταλάβει με αυτό τον τρόπο ότι δεν μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα και να συνεχίζεις τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο», δήλωσε η μητέρα της Ρίβα στο πλευρό τους συζύγου της.



«Μόνο ο Οσκαρ ξέρει εάν αυτή η ποινή είναι αποδεκτή για αυτόν. Εχω τη δική μου εκτίμηση για την υπόθεση αυτή. Αλλά αποδεχόμαστε την απόφαση της δικαστού Τοκοζίλε Μασίπα», δήλωσε ο Μπάρι Στίνκαμπ, ο πατέρας της Ρίβα.

«Δεν είναι όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά πρέπει να ζήσουμε», πρόσθεσε η μητέρα της.



Μετά την ανακοίνωση της ποινής του Οσκαρ Πιστόριους χθες, ο θείος του δήλωσε εξ ονόματός του ότι η οικογένεια «αποδέχεται την απόφαση». Από την πλευρά του ο πατέρας του θύματος δήλωσε «πολύ ικανοποιημένος».

Κατά την έξοδο από το δικαστήριο, μία από τους συνηγόρους του Πιστόριους, η Ροξάν Ανταμς, δήλωσε ότι πιθανόν θα παραμείνει στη φυλακή για δέκα μήνες και στη συνέχεια θα αποφυλακισθεί και θα τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης