Βίντεο: Πλημμύρες στην Γένοβα - Δύο αγνοούμενοι

Βίντεο: Πλημμύρες στην Γένοβα - Δύο αγνοούμενοι

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα πολλά σπίτια – Βατραχάνθρωποι απεγκλώβισαν οδηγούς από τα οχήματά τους – Δύο παραπόταμοι έχουν υπερχειλίσει  

Βίντεο: Πλημμύρες στην Γένοβα - Δύο αγνοούμενοι
Οι συνεχείς βροχοπτώσεις που πλήττουν την πόλη της Γένοβας και την ευρύτερη περιφέρεια της Λιγουρίας, στην βορειοδυτική Ιταλία, από χθες αργά το απόγευμα έχουν ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και πολλά σπίτια να έχουν πλημμυρίσει. 

Κλείσιμο

 
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, δυο άνθρωποι αγνοούνται στο χωριό Μοντότζιο, ενώ σε μεγάλο μέρος της πόλης της Γένοβας έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, έχει πλημμυρίσει και η περιοχή γύρω από το στάδιο της πόλης, «Λουίτζι Φεράρις».



Δυο παραπόταμοι, ο Μπισάνιο και ο Ρίο Φερετζιάνο, υπερχείλισαν και το μένος των υδάτων παρέσυρε δεκάδες αυτοκίνητα. Εδικά εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι κινητοποιήθηκαν άμεσα και βοήθησαν οδηγούς και επιβάτες να απεγκλωβιστούν από τα Ι.Χ. στα οποία επέβαιναν.



Η πολιτική προστασία, έχει ζητήσει από τους κατοίκους των περιοχών όπου η στάθμη του νερού έχει ανέβει επικίνδυνα να μην βγουν από τις πολυκατοικίες και να σπεύσουν να ανέβουν στους υψηλότερους ορόφους των κτηρίων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης