Σιγκαπούρη: Σε θάλαμο απομόνωσης ασθενής με συμπτώματα Έμπολα
Η γυναίκα, περίπου 50 ετών, πιστεύεται ότι ταξίδεψε πρόσφατα στη Σιγκαπούρη κι επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου με πυρετό
Στο θάλαμο απομόνωσης νοσοκομείου μετάφεραν οι αρχές της Σιγκαπούρης μια Νιγηριανή σήμερα, η οποία εμφανίζει ύποπτα συμπτώματα Έμπολα, αναφέρει η εφημερίδα Straits Times.
Η γυναίκα, περίπου 50 ετών, πιστεύεται ότι ταξίδεψε πρόσφατα στη Σιγκαπούρη κι επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου με πυρετό, έγραψε η εφημερίδα. Μεταφέρθηκε άμεσα στο θάλαμο απομόνωσης και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε κέντρο λοιμωδών νόσων, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Η 5η έκδοση του Γύρου φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, διεθνή τηλεοπτική προβολή και ένα αγωνιστικό επίπεδο που επιβεβαιώνει τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.