Απίστευτο βίντεο: Δύο γυναίκες έκαναν «βουτιά» κάτω από τρένο για να γλυτώσουν τη ζωή τους!

Απίστευτο βίντεο: Δύο γυναίκες έκαναν «βουτιά» κάτω από τρένο για να γλυτώσουν τη ζωή τους!

«Άγιο είχαν» δύο γυναίκες στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν βρέθηκαν να περπατούν σε γέφυρα που περνά σιδηροδρομική γραμμή και είδαν ξαφνικά μπροστά τους το τρένο να έρχεται καταπάνω τους....

Απίστευτο βίντεο: Δύο γυναίκες έκαναν «βουτιά» κάτω από τρένο για να γλυτώσουν τη ζωή τους!
Δύο γυναίκες στην πόλη Monroe County, στην Ιντιάνα, περπατούσαν πάνω στην σιδηροδρομική γραμμή γέφυρας, όταν ξαφνικά είδαν ένα τρένο να κατευθύνεται επάνω τους. Περιθώρια διαφυγής δεν υπήρχαν και έκαναν το μόνο που μπορούσαν, έπεσαν κάτω και το τρένο πέρασε πάνω από τα κεφάλια τους!

Το απίστευτο και τρομακτικό στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα του τρένου και το βίντεο αποτελεί το στοιχείο πάνω στο οποίο στηρίζει την έρευνά του για το συμβάν ο σερίφης της περιοχής.

Κλείσιμο
Ο εκπρόσωπος του Indiana Railway, Eric Powell, δήλωσε ότι ο μηχανοδηγός σοκαρίστηκε όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τις δύο γυναίκες και αμέσως χρησιμοποίησε την εφαρμογή πέδησης έκτακτης ανάγκης, ενώ παράλληλα το τρένο άρχισε να σφυρίζει.



Ο Poewll πρόσθεσε ότι ο μηχανοδηγός είναι απόλυτα αθώος για το περιστατικό, είναι εξαιρετικά ταραγμένος και τα νεύρα του έχουν επηρεαστεί από το αναπάντεχο συμβάν. Ο ίδιος ανέφερε ότι ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, αλλά θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι στις σιδηροδρομικές γραμμές μπορεί ένα τρένο να κάνει την εμφάνισή του ανά πάσα στιγμή και το καλύτερο που πρέπει να κάνουν οι πολίτες είναι να μένουν μακριά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης