Οι επιβάτες της British θα χαλαρώνουν βλέποντας (κι ακούγοντας) τιτιβίσματα!

Οι επιβάτες της British θα χαλαρώνουν βλέποντας (κι ακούγοντας) τιτιβίσματα!

Η τάση που ξεκίνησε στη Νορβηγία τώρα και στους αιθέρες - Ατέλειωτα τηλεοπτικά προγράμματα με παφλασμούς κυμάτων, ταξίδια με τρένο και πλόες πλοίων για τους επιβάτες που επιζητούν τη χαλάρωση μέσω της βραδύτητας

Οι επιβάτες της British θα χαλαρώνουν βλέποντας (κι ακούγοντας) τιτιβίσματα!
Οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας British Airlines θα μπορούν να παρακολουθούν στη διάρκεια της πτήσης έναν μαραθώνιο τηλεοπτικών προγραμμάτων,την επονομαζόμενη «Slow TV», μια νέα τάση που έρχεται από την Σκανδιναβία με στόχο να χαλαρώνει το κοινό.
 
Τιτιβίσματα πουλιών, άνθρωποι να περπατούν σε σοκάκια, παφλασμοί κυμάτων, αλλά και η πορεία των σολομών κόντρα στο ρεύμα με στόχο την αναπαραγωγή είναι ορισμένα από τα θέματα που προβάλλει η «Slow TV». Οι επιβάτες θα μπορούν να βλέπουν στην τηλεόραση κάτι σαν ένα ντοκιμαντέρ που διαρκεί ώρες ατελείωτες και πολλές εικόνες από τη φύση να επαναλαμβάνονται. Με τον τρόπο αυτό, η «Slow TV» ηρεμεί και γαληνεύει το τηλεοπτικό κοινό -πιθανότητα το κοιμίζει κιόλας! Το πρώτο τηλεοπτικό πρόγραμμα της «Slow TV» που θα παρακολουθήσουν οι επιβάτες των British Airlines είναι ένα ταξίδι με το τρένο από το Μπέργκεν έως το Όσλο, διάρκειας επτά ωρών.  

Κλείσιμο

 
Η διεύθυνση των βρετανικών αερογραμμών εμπνεύστηκε από την Νορβηγία, τη σκανδιναβική χώρα που πρώτη εισήγαγε στην μικρή οθόνη τη νέα τηλεοπτική τάση.   
 
Για πρώτη φορά, το νορβηγικό δημόσιο κανάλι NRK, υιοθέτησε το νέο είδος τηλεοπτικών εκπομπών που μπορεί να διαρκέσει έως και 134 ώρες. Η αρχή έγινε με την προβολή μιας εκπομπής που έδειχνε το ταξίδι ενός πλοίου στις νορβηγικές ακτές. Οι Σκανδιναβοί τηλεθεατές δηλώνουν ενθουσιασμένοι καθώς οι πολύωρες αυτές εκπομπές, όπως δηλώνουν, τους επιτρέπουν να εμβαθύνουν σε λεπτομέρειες.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης