Νότια Αφρική: Εραστής-κανίβαλος μαχαίρωσε τον αντίζηλό του και έφαγε την καρδιά του

Νότια Αφρική: Εραστής-κανίβαλος μαχαίρωσε τον αντίζηλό του και έφαγε την καρδιά του

Σαν άλλος... Χάνιμπαλ Λέκτερ είχε στρώσει το τραπέζι και έτρωγε με μαχαίρι και πιρούνι - Τον τρέλανε η ζήλια - Μέχρι και οι αστυνομικοί φοβούνταν να μπουν στο σπίτι για να τον συλλάβουν 

Νότια Αφρική: Εραστής-κανίβαλος μαχαίρωσε τον αντίζηλό του και έφαγε την καρδιά του
Βαριά πληγωμένος από την ερωτική απογοήτευση, πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, όπου συνελήφθη να τρώει με μαχαίρι και πιρούνι την καρδιά του αντιζήλου του, τον οποίο μόλις είχε μαχαιρώσει.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, ενώ οι γείτονες ήταν αυτοί που σήμαναν με φρίκη συναγερμό και ειδοποίησαν την αστυνομία. «Επιτόπου βρήκαμε τον ύποπτο, έναν 35χρονο Ζιμπαμπουανό, να τρώει μια ανθρώπινη καρδιά με μαχαίρι και πιρούνι», δήλωσε προς την εφημερίδα Cape Times ο Φρεντερίκ Βαν Βικ, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, ο κανίβαλος δολοφόνος είχε πάει να επισκεφθεί την πρώην σύντροφό του και της έδωσε χρήματα για να πάει να αγοράσει οινοπνευματώδη. Όταν εκείνη επέστρεψε, τα ουρλιαχτά της ξεσήκωσαν όλη τη γειτονία, καθώς βρήκε το νέο σύντροφό της, τον 62χρονο Μπουγισέλο Μανόνα, μέσα στο αίμα και τον «πρώην» της να κάθεται στο τραπέζι και να κόβει με το μαχαίρι σε μπουκιές την καρδιά του θύματος.

Μάλιστα, ο άτυχος 62χρονος βρέθηκε να φέρει μαχαιριές στο στήθος, ενώ έφερε και δαγκώματα στο λαιμό και το πρόσωπο.


Ο άτυχος 62χρονος Μπουγισέλο Μανόνα

«Η κατάσταση ήταν εντελώς τρελή. Του φωνάζαμε να σταματήσει, αλλά εκείνος δεν άκουγε», αφηγήθηκε ένας γείτονας στους Times του Κέιπ Τάουν. «Ακόμη κι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, ήταν μόνο μια περίπολος και φοβούνταν να μπουν μέσα. Χρειάσθηκε να ζητήσουν ενισχύσεις. Δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς, πώς να μπουν σ' ένα δωμάτιο στο οποίο υπάρχει κάποιος που από το στόμα του κυλάει το αίμα ενός άλλου ανθρώπου;», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο του φόνου είναι «σαφώς η ζήλια», και ο δράστης θα εμφανισθεί πολύ σύντομα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αυτό, όμως, που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ο 35χρονος Ζιμπαμπουανός είχε χωρίσει από τη σύντροφό του εδώ και τρία χρόνια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης