Σύμφωνα με τον αιγυπτιακό τύπο, ο κ. Σίσι αναμένεται να ζητήσει από τον κ. Μάχλαμπ να παραμείνει στον πρωθυπουργικό θώκο, όμως θα μπορούσε να προχωρήσει σε ένα μικρής έκτασης ανασχηματισμό
Η μεταβατική κυβέρνηση της Αιγύπτου, την οποία είχε εγκαταστήσει ο στρατός, υπέβαλε την παραίτησή της σήμερα, πρώτη ημέρα της θητείας του προέδρου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, ο οποίος πρέπει να διορίσει μια νέα κυβερνητική ομάδα.
Η κυβέρνηση, την οποία είχε τοποθετήσει ο κ. Σίσι μετά την ανατροπή του Μοχάμεντ Μόρσι παραιτήθηκε για να επιτρέψει στον πρόεδρο να «επιλέξει (μια ομάδα) ικανή υπηρετήσει το έθνος» δήλωσε ο παραιτηθείς πρωθυπουργός Ιμπραχίμ Μάχλαμπ σε μια ανακοίνωση.
«Σας διαβεβαιώνω ότι εγώ έκανα ό,τι μπορώ όπως και οι υπουργοί (…) για να φέρουμε εις πέρας το έργο μας σε πολύ δύσκολες συνθήκες», προσέθεσε ο κ. Μάχλαμπ.
Σύμφωνα με τον αιγυπτιακό τύπο, ο κ. Σίσι αναμένεται να ζητήσει από τον κ. Μάχλαμπ να παραμείνει στον πρωθυπουργικό θώκο, όμως θα μπορούσε να προχωρήσει σε ένα μικρής έκτασης ανασχηματισμό.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.