Επανασύνδεση του Ολάντ με τη Ζουλί Γκαγιέ;

Επανασύνδεση του Ολάντ με τη Ζουλί Γκαγιέ;

Η Γαλλίδα ηθοποιός είχε την... ατυχία να πέσει πάνω σε μέλος του προσωπικού του Μεγάρου των Ηλυσίων

Επανασύνδεση του Ολάντ με τη Ζουλί Γκαγιέ;
Για επανασύνδεση του Φρανσουά Ολάντ με τη Ζουλί Γκαγιέ κάνει λόγο το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer", στο σημερινό τεύχος του.

Η Γαλλίδα ηθοποιός είχε την... ατυχία να πέσει πάνω σε μέλος του προσωπικού του Μεγάρου των Ηλυσίων.  
 
Κλείσιμο
Ο Σοσιαλιστής πρόεδρος και η Γαλλίδα ηθοποιός πέρασαν ένα διάστημα χωριστά, όταν όλη η Γαλλία συζητούσε για τον κρυφό δεσμό τους.

Μόλις πέρασε η... θύελλα, το ζευγάρι άρχισε ξανά τις επαφές. Το γαλλικό περιοδικό επισημαίνει πως, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του ζευγαριού στις 10 Ιανουαρίου από το ίδιο το "Closer", που προκάλεσε πολιτικό σεισμό στη Γαλλία, αλλά και την "επεισοδιακή" αποχώρηση από το Μέγαρο των Ηλυσίων της πρώην "πρώτης κυρίας" της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, ο Σοσιαλιστής πρόεδρος σταμάτησε να βλέπει για ένα χρονικό διάστημα την Γκαγιέ.

Τώρα όμως, η Γαλλίδα ηθοποιός μπαινοβγαίνει στα Ηλυσία Πεδία. Σε μία από τις επισκέψεις της στο προεδρικό μέγαρο, δεν ήταν πολύ προσεκτική, αφού... έπεσε πάνω σ' ένα μέλος του προσωπικού του Ελιζέ.

Εξάλλου, όπως σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό, δεν ήταν εύκολο για μία σχέση δύο ετών να τελειώσει έτσι εύκολα.

Ολάντ και Γκαγιέ προτίμησαν να μείνουν για λίγο μακριά ο ένας από τον άλλο μέχρι να κοπάσει η θύελλα, δίνοντας έτσι την εικόνα ότι έχουν χωρίσει.

Το ζευγάρι είχε τις τελευταίες εβδομάδες κρυφές συναντήσεις, σπάνιες βέβαια, σύμφωνα με το "Closer".

Και οι δύο, πάντως, συμφώνησαν ότι έπρεπε να βάλουν τέλος στις καυτές νύχτες στο διαμέρισμα της οδού Cirque και να συναντιούνται διακριτικά.

Όταν το ζευγάρι δεν συναντάται στο Μέγαρο των Ηλυσίων, απολαμβάνει τα σαββατοκύριακα σε φιλικό σπίτι στα προάστια του Παρισιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης