Ολάντ: Θέλει τη Γκαγιέ, αλλά φοβάται για την Τριερβελέρ

Ολάντ: Θέλει τη Γκαγιέ, αλλά φοβάται για την Τριερβελέρ

Εχει αποφασίσει να χωρίσει, αλλά η κατάσταση της Βαλερί περιπλέκει τα πράγματα
– Τι τον συμβουλεύουν οι επικοινωνιολόγοι του

Ολάντ: Θέλει τη Γκαγιέ, αλλά φοβάται για την Τριερβελέρ
Προσπάθεια να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση του με την επί 9 χρόνια σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ καταβάλλει αυτές τις ημέρες ο Φρανσουά Ολάντ, όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ.

Η βρετανική Daily Telegraph φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ με πηγές μέσα από τα Ηλύσια Πεδία, σύμφωνα με το οποίο ο γάλλος πρόεδρος έχει πάρει την απόφασή του και θέλει στο πλευρό του να έχει την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Ωστόσο δεν είναι εύκολογια τον Ολάντ να χειριστεί την «υπόθεση Τριερβελέρ» καθώς η απατημένη σύντροφός του έχει αντιδράσει πολύ άσχημα με τον χωρισμό και υποφέρει από κατάθλιψη.

Κλείσιμο
Το Σάββατο η Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έκτοτε ξεκουράζεται σε μία έπαυλη του Ολάντ στην περιοχή των Βερσαλλιών. Τρόμο στο περιβάλλον του προέδρου έχει προκαλέσει και η είδηση ότι η Τριερβελέρ είχε καταπιεί αρκετά χάπια πριν βρεθεί στο νοσοκομείο...

Πάντως οι σύμβουλοι του εκτιμούν ότι ο πρόεδρος πρέπει να χωρίσει και να παραμείνει μόνος για ένα διάστημα, καθώς θα φανεί άκομψο να φύγει η δημοσιογράφος και να μετακομίσει αμέσως μαζί του η ηθοποιός.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης