Ολάντ: Δεν θα εμφανίσω αμέσως την Γκαγιέ

Ολάντ: Δεν θα εμφανίσω αμέσως την Γκαγιέ

Ο Γάλλος πρόεδρος δεν θέλει να πληγώσει την Βαλερί Τριερβελέρ - Ζητεί από τις φίλες της να ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί της

Ολάντ: Δεν θα εμφανίσω αμέσως την Γκαγιέ
Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δεν θέλει να την... πατήσει και να παρουσιαστεί ως άλλος Σαρκοζί και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο φέρεται να καθυστερεί να επισημοποιήσει την σχέση του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, «για να μην πληγώσει» την πρώην σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Έτσι, όπως αποδείχθηκε πρόσφατα και από την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, ο Φρανσουά Ολάντ είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του, που σχετίζονται με την ερωτική του ζωή, αφού ακόμη δεν έχει παρουσιάσει τη νέα του αγαπημένη. 

Μετά τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιανουάριο στο περιοδικό Closer, ο Φρανσουά Ολάντ αρνείται να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τα προσωπικά του και ζητώντας σεβασμό της προσωπικής του ζωής. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του με την Βαλερί Τριερβελέρ, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το τι πράξει ο πρόεδρος και αν θα μείνει εργένης για ένα διάστημα στα Ηλύσια.

Κλείσιμο
Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στη Γαλλία, ο Ολάντ εξομολογήθηκε σε άνθρωπο του περιβάλλοντός του πως σκοπεύει να «χρίσει διάδοχο» την Γκαγιέ, αλλά δεν επιθυμεί να την παρουσιάσει επισήμως τόσο γρήγορα, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Paris Match.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη σαφές είναι εάν ο Γάλλος πρόεδρος ακολουθεί αυτή την τακτική επειδή σέβεται και κατανοεί την κατάσταση της Τριερβελέρ, η οποία πέρασε δύσκολα όταν δημοσιοποιήθηκε το ειδύλλιο και μάλιστα νοσηλεύτηκε με σημάδια κατάθλιψης, ακολουθώντας «αγωγή ξεκούρασης».

Εξάλλου, το περιοδικό Paris Match υποστηρίζει ότι ο Φρανσουά Ολάντ θέλει να είναι προσεκτικός και να προχωρήσει σιγά-σιγά σε αποκαλύψεις, καθότι ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της πρώην συντρόφου του και μάλιστα λέγεται ότι ζητεί από τις φίλες της να ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί της.

Στον αντίποδα η Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ολάντ όσο βρισκόταν στις ΗΠΑ, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της και την αλληλογραφία της από το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης