Συρία: Νεκρός στενός συνεργάτης του Αϊμάν αλ Ζαουάχρι
Επίθεση αυτοκτονίας με επτά συνολικά νεκρούς
Νεκρός σε επίθεση αυτοκτονίας στην Συρία έπεσε ο Αμπού Χαλέντ αλ Σούρι, στενός συνεργάτης του Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, μαζί με άλλα έξι άτομα. Το γεγονός επιβεβαιώνει ότι ακραίοι ισλαμιστές έχουν διεισδύσει στον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται στη χώρα.
Το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων μεταδίδει ότι ο Αμπού Χαλέντ, σύμφωνα με σύντροφό του, έχασε τη ζωή του από επίθεση άλλης ομάδας ανταρτών. Ο σύντροφος του Αμπού Χαλέντ μίλησε για επίθεση "δώρο" στους Αμερικανούς οι οποίοι αναζητούν στελέχη της Αλ Κάιντα στην ίδια περιοχή.
«Ήταν πολύ σημαντικός ηγέτης, στενός φίλος του Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, ενώ γνώριζε και τον Μπιν Λάντεν» δήλωσε ο σύντροφός του στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»