Νέα Υόρκη: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια

Νέα Υόρκη: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια

Είχε εκκενωθεί τερματικός σταθμός έπειτα από εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου - Υπάλληλος του αεροδρομίου είδε καπνό να βγαίνει από αποσκευή

Νέα Υόρκη: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια
Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης όταν εκκενώθηκε ένας τερματικός σταθμός, αφού εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα υπάλληλος του αεροδρομίου εντόπισε αποσκευή την ώρα που επρόκειτο να φορτωθεί στην πτήση της Delta 5208 με προορισμό το Ρίτσμοντ, από την οποία έβγαινε καπνός.

Κλείσιμο
Αμέσως κλήθηκε η ασφάλεια και η αποσκευή, καθώς και ο ιδιοκτήτης της απομακρύνθηκαν, ώστε να διενεργηθεί έρευνα στο περιεχόμενο της τσάντας.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ασφαλείας του αεροδρομίου που εκκένωσαν τον τερματικό σταθμό C.

Παρόλα αυτά, λίγη ώρα αργότερα οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου άναψαν το «πράσινο φως» επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να επιστρέψουν στον τερματικό σταθμό, ο οποίος τέθηκε και πάλι σε λειτουργία, μετά την διενέργεια έρευνας στην αποσκευή.

Στο μεταξύ, ταξιδιώτες που αναγκάστηκαν να περπατήσουν στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου ενώ επικρατούν πολικές θερμοκρασίες, αναρτούσαν φωτογραφίες στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης περιγράφοντας την εμπειρία τους.

 .



 .


 .





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης