Ιταλία: Νέα καταδίκη για την Amanda Knox

Ιταλία: Νέα καταδίκη για την Amanda Knox

Η Αμερικανίδα φοιτήτρια είχε κατηγορηθεί ότι δολοφόνησε την συγκάτοικό της, στη συνέχεια αθωώθηκε και το ιταλικό δικαστήριο την καταδίκασε εκ νέου

Ιταλία: Νέα καταδίκη για την Amanda Knox
Σε 28 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η Αμερικανίδα Amanda Knox, που κατηγορείται πως σκότωσε τη φίλη και συγκάτοικό της με τη βοήθεια του φίλου της, το Νοέμβριο του 2007. 

Τη νύχτα της 1ης Νοεμβρίου του 2007, η 21χρονη Μέρεντιθ Κέρτσερ, φοιτήτρια από το Λιντς, βρέθηκε στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τη Νοξ στην Περούτζια, ημίγυμνη, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το σώμα της έφερε 47 μαχαιριές. Η νεκροψία έδειξε ότι είχε προηγουμένως βιαστεί.

Κλείσιμο
Η Amanda Knox είχε καταδικαστεί σε 26ετή κάθειρξη αρχικά, αλλά στη συνέχεια αθωώθηκε στην έφεση, αφού είχε μείνει τέσσερα χρόνια στη φυλακή στην Περούτζια. 

Η νεαρή Αμερικανίδα δεν γύρισε στην Ιταλία για τη δίκη αλλά πληροφορήθηκε την απόφαση στη γενέτειρά της, το Σιάτλ των ΗΠΑ, από όπου δήλωσε πως η απόφαση είναι λάθος και άδικη.

Η συνέχεια της υπόθεσης θα παιχτεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας, το οποίο όμως δεν αναμένεται να συνεδριάσει πριν τον Απρίλιο του 2015. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης