ΗΠΑ: Πυρκαγιά σε κτίριο - Δεκάδες τραυματίες

ΗΠΑ: Πυρκαγιά σε κτίριο - Δεκάδες τραυματίες

Η φωτιά ξέσπασε έπειτα από έκρηξη – Αρκετοί από τους ενοίκους της πολυκατοικίας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

ΗΠΑ: Πυρκαγιά σε κτίριο - Δεκάδες τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε και στη συνέχεια ξέσπασε πυρκαγιά σε τριώροφο κτίριο στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, προκαλώντας τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης πολλοί ήταν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που μόλις ξέσπασε η φωτιά πήδηξαν από τα παράθυρα για να σωθούν, ενώ είναι πιθανό να βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμενοι στο εσωτερικό του κτιρίου.

Κλείσιμο

Όπως αναφέρει το Fox 9 News το περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σε κτίριο της λεωφόρου Cedar Ave. South, ενώ τα διαμερίσματα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της έκρηξης.

Από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής, η κατάσταση κάποιων εξ αυτών κρίνεται κρίσιμη, καθώς είτε υποφέρουν από σοβαρά εγκαύματα, είτε από τραύματα που προκλήθηκαν από την απόπειρα να σωθούν πηδώντας από το παράθυρο.

Την ίδια ώρα, οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών καθώς το νερό που χρησιμοποιούν για την κατάσβεση της φωτιάς μετατρέπεται γρήγορα σε πάγο.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης