Από τα πεδία της μάχης στη σκηνή ως κωμικός!

Από τα πεδία της μάχης στη σκηνή ως κωμικός!

Παραλίγο να χάσει τη ζωή του στο Ιράκ - Σήμερα χαρίζει απλόχερα γέλιο στους γύρω του

Από τα πεδία της μάχης στη σκηνή ως κωμικός!
Έχει υπηρετήσει συνολικά τέσσερις φορές στο Ιράκ κι έχει νιώσει τη φρίκη του πολέμου στη χώρα. Είναι ο μοναδικός επιζών μιας έκρηξης που σκότωσε τους άλλους τέσσερις στρατιώτες που βρίσκονταν μαζί του στο ίδιο όχημα. Ο Μπομπ Χενλάιν σήμερα είναι 41 ετών και έχει αλλάξει τελείως την ζωή του: δίνει παραστάσεις στανταπ κόμεντι!

Η έκρηξη του προκάλεσε σοβαρά τραύματα. Έμεινε σε κώμα δύο εβδομάδες, όλα τα οστά του προσώπου του έσπασαν και είχε εγκαύματα στο 40% του σώματός του. Λίγο αργότερα, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι του. Η ανάρρωση ήταν χρονοβόρα και επίπονη.

Κλείσιμο


Όταν μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του, τα πράγματα είχαν αλλάξει: η γυναίκα και τα τρία τους παιδιά είχαν μάθει να ζουν με την απουσία του, ενώ και ο ίδιος λόγω των τραυμάτων του δεν μπορούσε να δώσει αυτά που ήθελε. "Τα παιδιά ήθελαν να με αγκαλιάσουν κι εγώ δεν μπορούσα να πάρω ανάσα" λέει χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Time.




Η ψυχολογία του βάρυνε και πολλές φορές έφτασε στο σημείο να παρακαλεί τον Θεό να πεθάνει στον ύπνο του... Ο ψυχολόγος του, τον έκανε να δει μια αναλαμπή στην σκοτεινή ζωή του. Κατά την διάρκεια της ανάρρωσης στο νοσοκομείο, ο Μπομπ ήταν αυτός που έδινε κουράγιο σε όλους τους τραυματισμένους στρατιώτες με τα αστεία του! Μπήκε στην διαδικασία να σκεφτεί πώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει ένα τέτοιο ταλέντο. Τελικά, μια βραδιά σε ένα τοπικό μαγαζί πήρε το μικρόφωνο και δοκίμασε τις δυνάμεις του ως κωμικός. Από τότε άλλαξε η ζωή του! Άρχισε να αστειεύεται για την κατάστασή του, ακόμα κι όταν οι άνθρωποι τον κοιτούσαν και αισθανόταν περίεργα.



Σήμερα ο Μπομπ Χενλάιν είναι ένας επιτυχημένος κωμικός, που έχει αφήσει πίσω του τα ψυχικά τραύματά του και προσπαθεί μοιράζοντας γέλιο, να κάνει τους γύρω του πιο ευτυχισμένους!



Όπως μάλιστα συνηθίζει να λέει χαριτολογώντας: «λόγω των εγκαυμάτων, οι γιατροί πήραν δέρμα από το στομάχι μου και το έβαλαν στο κεφάλι μου. Καμιά φορά όταν τρώω πολύ... με πιάνει πονοκέφαλος»!










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης