Το ανθρώπινο λίπος στην υπηρεσία της... ομορφιάς

Το ανθρώπινο λίπος στην υπηρεσία της... ομορφιάς

Η ανθρώπινη φιλαρέσκεια είναι τόσο έντονη και απαιτητική που συνεχώς ο χώρος της ομορφιάς εκσυγχρονίζεται με νέες μεθόδους 

Το ανθρώπινο λίπος στην υπηρεσία της... ομορφιάς
Αν μερικά χρόνια πριν μας έλεγαν πως με το λίπος των γλουτών μας θα μπορούσαμε να κάνουμε το πρόσωπο μας να φαίνεται νεότερο, μάλλον θα βάζαμε τα γέλια. Όμως, οι εξελίξεις έρχονται να μας προλάβουν, καθώς σύμφωνα με τις νέες μεθόδους ομορφιάς το ανθρώπινο λίπος είναι το...νέο υλικό που χρησιμοποιείται από την πλαστική ιατρική, προκειμένου να μας κάνει να φαινόμαστε πιο νέοι. 

Η ανθρώπινη φιλαρέσκεια είναι τόσο έντονη και απαιτητική που συνεχώς ο χώρος της ομορφιάς εκσυγχρονίζεται με νέες μεθόδους, που θεωρούνται πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες, προκειμένου να την ικανοποιήσει. 

Κλείσιμο
Πριν, μερικά χρόνια, τα ενέσιμα αυξητικά υλικά, όπως το botox και το υαλουρονικό, έφεραν την επανάσταση. Ωστόσο, όπως λένε οι ειδικοί, σήμερα οι γυναίκες ζητούν μια λύση με μεγαλύτερη διάρκεια χωρίς να καταφύγουν στο χειρουργικό lifting. Έτσι, λοιπόν φαίνεται πως βρέθηκε η λύση και το επόμενο μεγάλο βήμα για την ομορφιά είναι το λίπος από τον ίδιο τον οργανισμό.

Σύμφωνα με τον κ.Ζήση Μπουκουβάλα, πλαστικό χειρουργό, η νέα αυτή μέθοδος είναι αποτελεσματική και αναίμακτη: «Η λήψη του λίπους γίνεται με τοπική αναισθησία στους γλουτούς ή σε κάποιο άλλο σημείο με τοπικό πάχος χρησιμοποιώντας ειδικές κάνουλες. Το λίπος μετά από ειδική επεξεργασία επανατοποθετείται με μικροκάνουλες στο πρόσωπο σε περιοχές που υπάρχει απώλεια όγκου». Έτσι, το πρόσωπο «γεμίζει» με το δικό μας λίπος και φαίνεται πιο υγιές και νέο, σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς που έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν τη μέθοδο και στην Ελλάδα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης