Εκδήλωση για την άνοια και δωρεάν έλεγχος μνήμης στον Άλιμο
Οι ειδικοί επιστήμονες του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «ο Νέστωρ» θα δώσουν τις σχετικές απαντήσεις στους ηλικιωμένους του δήμου Αλίμου και θα τους ενημερώσουν για την άνοια, τη νόσο Alzheimer και την κατάθλιψη στην Τρίτη ηλικία
Τι είναι η άνοια; Ποια η διαφορά της με τη νόσο του Alzheimer; Ποια είναι τα πρώτα σημάδια της άνοιας; Υπάρχει θεραπεία; Γιατί τα περιστατικά κατάθλιψης στην τρίτη ηλικία είναι τόσο συχνά και πώς μπορεί να προληφθεί το πρόβλημα;
Οι ειδικοί επιστήμονες του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «ο Νέστωρ» θα δώσουν τις σχετικές απαντήσεις στους ηλικιωμένους του δήμου Αλίμου και θα τους ενημερώσουν για την άνοια, τη νόσο Alzheimer και την κατάθλιψη στην Τρίτη ηλικία.
Η ενημέρωση θα γίνει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, στο Γ’ ΚΑΠΗ Αλίμου, στις 10.00 το πρωί, στην οδό Δαβάκη 10, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Δωρεάν έλεγχος μνήμης για όσους ηλικιωμένους το επιθυμούν.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.nstr.gr ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 8235050 – 210 8235620.
Η JYSK αναδεικνύει την αξία του καλού ύπνου μέσα από προσεγμένα προϊόντα που προσφέρουν στήριξη, άνεση και αισθητική αρμονία, για κάθε στιγμή χαλάρωσης και ανανέωσης.
Με 56 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η Coca-Cola (Coca-Cola Τρία Έψιλον και Coca-Cola Hellas) αποδεικνύει πως η πραγματική αξία μιας εταιρείας δεν μετριέται μόνο στην παραγωγή και στις πωλήσεις, αλλά στη δυνατότητα να ανοίγει ορίζοντες για την κοινωνία, την οικονομία, την ανάπτυξη. Για το μέλλον όλων μας.