OnePlus 3: Αυτό είναι το νέο τηλέφωνο της κινέζικης εταιρίας για τους «ψαγμένους»

OnePlus 3: Αυτό είναι το νέο τηλέφωνο της κινέζικης εταιρίας για τους «ψαγμένους»

Μπορεί να μην έχει μεγάλη πορεία και πολλά μοντέλα στην γκάμα της, όμως το μάρκετινγκ που έκανε αλλά και τα κορυφαία χαρακτηριστικά των συσκευών της την έχουν κάνει περιζήτητη στους ψαγμένους χρήστες 

OnePlus 3: Αυτό είναι το νέο τηλέφωνο της κινέζικης εταιρίας για τους «ψαγμένους»
Πρόκειται για μία εταιρία η οποία αποτελεί μία αξιοθαύμαστη μίξη πανέξυπνου μάρκετινγκ αλλά και κορυφαίων προϊόντων. Από τη μια δημιούργησε έναν μεγάλο «θόρυβο» γύρω από το όνομά της καθώς μέχρι πρότεινος μπορούσες να αγοράσεις τα τηλέφωνά της μόνο μέσω πρόσκλησης από άλλον κάτοχο ίδιου τηλεφώνου. Ενώ από την άλλη κατάφερε να ξεφύγει από τον συρμό των made in China κατασκευών, δημιουργώντας τηλέφωνα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

Σ' αυτό το μοτίβο έρχεται να συνεχίσει με το νέο της τηλέφωνο, το OnePlus3, το οποίο έκανε σήμερα την πρώτη του εμφάνιση σε ένα μικρό βίντεο. Όπως βλέπουμε από την εικόνα πρόκειται για ένα μεταλλικό τηλέφωνο, ελαφρά καμπύλο (πιο καμπύλο από τα προηγούμενα μοντέλα) ενώ υπάρχει dual tone Led flash στην πλάτη. Φλα θα έχει και η μπροστινή κάμερα, θα υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία και USB Type-C. Οι κάμερες θα είναι 13ΜΡ πίσω και 5ΜΡ εμπρός.

Κλείσιμο
Πέρα από αυτά που βλέπουμε, υπάρχουν και οι φήμες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Έτσι θα διαθέτει οθόνη 5.5 1080p ή και QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, θα υπάρχουν δύο εκδόσεις με 4GB RAM και χωρητικότητα 16GB και 5GB RAM με μνήμη 64GB. Oι πληροφορίες κάνουν λόγο επίσης και για μεγάλη μπαταρία, η οποία όπως φημολογείται θα είναι στην περιοχή των 3500mAh ή και πιο πάνω.

Αν και κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο teaser οι πληροφορίες λένε ότι η εμφάνισή του στην αγορά θα γίνει μέσα στην Άνοιξη, με τιμές που ακόμα δεν μπορούν να προσδιοριστούν, αν και σίγουρα θα είναι -όπως συνηθίζει η εταιρία- στην περιοχή των 400 δολαρίων. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης