Αυτό είναι το νέο BlackBerry Priv με Android και πληκτρολόγιο

Αυτό είναι το νέο BlackBerry Priv με Android και πληκτρολόγιο

Το από καιρό αναμενόμενο νέο BlakcBerry με λειτουργικό Android αποκαλύπτεται σιγά-σιγά, λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του

Αυτό είναι το νέο BlackBerry Priv με Android και πληκτρολόγιο
Μπορεί η BlackBerry να είναι μία από τις μεγαλύτερες χαμένες στην υπόθεση των smartphones όμως όπως όλα δείχνουν φαίνεται αποφασισμένη να επιστρέψει δυναμικά σε μια αγορά που πριν μερικά χρόνια κυριαρχούσε.

Και για να το επιτύχει αυτό αποφάσισε στη νέα συσκευή της να υιοθετήσει εν μέρει και το λειτουργικό Android έτσι ώστε να αποκτήσει μία μεγαλύτερη βάση καταναλωτών.

Κλείσιμο


Παρ' όλα αυτά η εταιρία είναι αποφασισμένη να διατηρήσει πολλές από τις ιδιαιτερότητες που την ξεχώριζαν μέχρι σήμερα. Με πιο χαρακτηριστική και εμφανή, το συρόμενο πληκτρολόγιο, το οποίο κάνει πολύ πιο εύκολη το γράψιμο των μυνημάτων. Καθώς πλησιάζει η ημέρα της επίσημης παρουσίασής του, αρχίζουν και γίνονται πιο γνωστά μερικά από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.



Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες ενδείξεις, θα χρησιμοποιεί έναν 64μπιτο Snapdragon 808, με Adreno 418 GPU και δυνατότητα για βίντεο 4Κ στα 30fps. Mάλιστα, μία φωτογραφία που διέρευσε δείχνει ότι έχει και την δυνατότητα HD βίντεο στα 120fps. 

Πάντα με βάση τις ίδιες πηγές, η οθόνη του θα είναι στις 5,4 ίντσες ανάλυσης QHD, θα διαθέτει κάμερα 18ΜΡ πίσω, ενώ η RAM θα είναι στα φυσιολογικά για high-end συσκευή 3GB. H εμπρός κάμερα θα είναι 5 ΜΡ ενώ η μπαταρία θα είναι αρκετά μεγάλη, στα 3.000mAh



Aπό εκεί και πέρα, το νέο BlackBerry θα έχει έναν συνδυασμό Android και του δικού της λειτουργικού, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους (όπως για παράδειγμα το BlackBerry Safeguard App που θωρακίζει το τηλέφωνό σας από κακόβουλες ενέργειες), δίνοντας έτσι μία νέα ώθηση σ' αυτήν την ξεχωριστή και τόσο ιδιαίτερη (και από βιομηχανικής άποψης) εταιρία να μπορέσει να ανακάμψει.



Το μέλλον θα δείξει αν θα τα καταφέρει με αντιπάλους που έχουν να προσφέρουν πολύ σημαντικές συσκευές.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης