Κυκλοφορεί το Gadget που θα σας κάνει Jedi - Επανάσταση στα video game

Κυκλοφορεί το Gadget που θα σας κάνει Jedi - Επανάσταση στα video game

Μετά από χρόνια βελτιώσεων, η τεχνολογία που υπόσχεται να μας κάνει να νιώθουμε Jedi ή τουλάχιστον ο Tom Cruise στο “Minority Report", θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος...

Κυκλοφορεί το Gadget που θα σας κάνει Jedi - Επανάσταση στα video game
Μετά από χρόνια βελτιώσεων, η τεχνολογία που υπόσχεται να μας κάνει να νιώθουμε Jedi ή τουλάχιστον ο Tom Cruise στο “Minority Report", θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Η καναδική εταιρεία Thalmic Labs προσέλκυσε το ενδιαφέρον σε εκατομμύρια πιθανούς νέους πελάτες, όταν  τον προηγούμενο Φεβρουάριο, κυκλοφόρησε ένα βίντεο για το βραχιόλι βραχίωνα Myo, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να έχει τον έλεγχο ηλεκτρικών συσκευών με μία απλή κίνηση του χεριού του.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:


Κλείσιμο

Τελικά το Myo καθυστέρησε να βγει στην κυκλοφορία, γιατί όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ήθελε να κάνει κάποιες βελτιώσεις στο design αλλά και την διάρκεια ζωής του βραχιολιού.

"Ξεκινήσαμε τον προηγούμενο Οκτώβριο να ανασχεδιάζουμε το εργοστασιακό design", αναφέρει στον businessinsider o Stephen Lake, συνιδριτής και CEO της Thalmic Labs.

"Θέλαμε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, να είναι λεπτότερο και πιο χρηστικό. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ήταν να κάνουμε ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλα τα χέρια αλλά παράλληλα να είναι λεπτοκαμωμένο", αναφέρει.

"Δεν θέλαμε να κάνουμε πολλά μεγέθη και το προϊόν να έχει να μηχανισμό που να το κάνει μεγάλο σε μέγεθος. Αποφασίσαμε ότι αυτό ήταν κάτι που δεν θέλαμε", σημειώνει.

Στις αρχές Ιουνίου η Thalmic δημοσιοποίησε το τελικό design για τα Myo, που είναι “μικρό στο δέμας”, ενώ το μέγεθός του αλλάζει με μια τεχνική σαν ελαστικό μπρασελέ, αν και το βάρος του είναι το μισό από την αρχική έκδοσή.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης