Ανθεκτικοί και ελαφριοί φορητοί υπολογιστές για επαγγελματική χρήση

Ανθεκτικοί και ελαφριοί φορητοί υπολογιστές για επαγγελματική χρήση

Το ελαφρύ περίβλημα  από μαγνήσιο ενισχύει το σχεδιαστικό προφίλ και αυξάνει την ανθεκτικότητά τους, καθώς έχουν πιστοποιηθεί για την αντοχή τους σε πτώσεις από το ύψος του γραφείου

Ανθεκτικοί και ελαφριοί φορητοί υπολογιστές για επαγγελματική χρήση

Η Toshiba παρουσίασε τη νέα σειρά Z ως την «πιο εξελιγμένη γενιά φορητών υπολογιστών για επαγγελματική χρήση». Η σειρά αποτελείται από τους Portégé Z30, Tecra Z40 και Tecra Z50, που διαθέτουν μινιμαλιστικό σχεδιασμό, διάρκεια ζωής μπαταρίας για μια ολόκληρη εργάσιμη μέρα, ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και κοινό docking ώστε να μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ διάφορων μοντέλων της σειράς.

Και οι τρεις υπολογιστές της σειράς Z είναι εξοπλισμένοι με 4ης γενιάς επεξεργαστές της Intel. Το ελαφρύ περίβλημα από μαγνήσιο ενισχύει το σχεδιαστικό προφίλ και αυξάνει την ανθεκτικότητά τους. Επίσης, έχουν περάσει από αυστηρά τεστ, μεταξύ των οποίων η δοκιμασία HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test) του ανεξάρτητου γερμανικού ινστιτούτου TÜV Rheinland. Κάθε φορητός έχει δοκιμαστεί για πτώση από ύψος έως 76 εκατοστά (πρακτικά το ύψος από την επιφάνεια του γραφείου), ενώ το πληκτρολόγιο είναι ανθεκτικό σε μικρές ποσότητες υγρών.
Κλείσιμο

Ολα τα μοντέλα προσφέρουν έναν συνδυασμό δοκιμασμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας, για να προστατεύουν τους χρήστες από κλοπή δεδομένων ή εισβολή –μεταξύ των οποίων και το Trusted Platform Module (TPM). Ακόμα, η τεχνολογία Intel Active Management Technology επιτρέπει στο τμήμα IT της εκάστοτε επιχείρησης να παρακολουθεί, συντηρεί, επισκευάζει, αναβαθμίζει τον φορητό υπολογιστή από απόσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης