Πόσο άλλαξε η Apple μετά το θάνατο του Steve Jobs;

Πόσο άλλαξε η Apple μετά το θάνατο του Steve Jobs;

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή της Apple επενδυτές,  ΜΜΕ και το κοινό κατηγορούν την εταιρεία ότι έπαψε να καινοτομεί

"Αρκετά καλά" στην υγεία τους οι μεταλλωρύχοι
Πόσο άλλαξε η Apple μετά το θάνατο του Steve Jobs;
Aπό τότε που πέθανε ο Steve Jobs πριν από δύο χρόνια, οι επενδυτές, τα ΜΜΕ και το κοινό κατηγορούν την εταιρεία ότι έπαψε να καινοτομεί.

Οι κριτικές εναντίον της Αpple αναφέρουν ότι η εταιρεία έχασε τον νεωτερισμό της και απλά στηρίζεται στην ενημέρωση των υπαρχόντων προϊόντων, χωρίς να δημιουργεί νέες κατηγορίες προϊόντων.

Κλείσιμο
Ο CEO, Tim Cook, κατηγορείται για έλλειψη οράματος που οδήγησε την Apple στην πτώση της μετοχής της.

Το γεγονός ότι η Apple δεν έχει λανσάρει κάποιο προϊόν από τον θάνατο του Jobs και μετά, δεν σημαίνει ότι έχει έλλειψη νεωτερισμού και καινοτομίας, αναφέρει ο Trip Chowdhry, διευθύνων σύμβουλος της Global Equities Research.

«Ο λόγος που η Apple είναι η Apple είναι επειδή κάνει πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν και περιμένουμε το καλύτερο από την Apple», είπε ο Chowdhry που έχει στόχο τιμής της μετοχής τα 725 δολάρια.

Η Apple δεν έχει χάσει την καινοτομία της αλλά έχει γίνει πιο... αργή, μετά το θάνατο του Jobs. Αν ο Jobs «έτρεxε» ακόμα την επιχείρηση, είναι σίγουρο ότι θα είχε, τώρα που μιλάμε, νέα γκάμα προϊόντων, ανέφερε στο CNBC ο Chowdhry.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης